Iloa ja surua Isokyrössä / Joy and sorrow in Isokyrö

on

Ollaan kotiuduttu Isokyröstä. Parempaa raporttia tulossa heti kun palaan tolkkuihini. Tässä nyt pikaisesti tällainen höpöilysetti. Olipahan älyttömän hieno päivä. Nyt menen toipumaan kesäflunssasta.

inenglish

We have returned home from Isokyrö. I will post better report as soon as I am able to think. Here’s a quick and random sillyness. It was awesome day. Now I will crawl on the sofa and try to recover from summer flu.

isokyro1

isokyro2

 

4 Comments

 1. thorne ganet says:

  get well soon, you look so cheeky in the first photo

  1. Rhia says:

   thorne garnet – Cheeky was my goal :D good to know it worked. I hope this will pass soon. I tried making doctors appointment, but nurse told me there’s nothing they can do. I just have to drink a lot, rest and it will pass in couple weeks. I’m a bit nervous how my show on thrusday will go in case I start coughing in the middle of it…

 2. Ihana tuo sinun asusi! Tykkäisin varmaan itsekin jostain tuontapaisesta pukeutumismahdollisuudesta.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Varmasti jostakin sieltäkin päin löytyy 1700-luvun markkinoita tai muita vastaavia tapahtumia. Mun pienessä kotikunnassakin on sellaisia järjestetty. Tällaisilla markkinoilla yleensä myyjiä kehoitetaan pukeutumaan teeman mukaisesti ja se toki myös innostaa ainakin paikallisia tapahtumakävijöitä pukeutumaan.

Comments are closed.