Voihan imuri! (ja heinäkuun Insta) / Holy hoover! (and July Instagram)

Tiedättekö muuten mikä on ihan hirmuisen kivaa? No se että kun on reilut kaksi viikkoa sitten tilannut osan rikkinäiseen imuriin ja sieltä toisesta päästä on kerrottu, että toimitusaika on viikko ja sitten kun pistät sinne yritykseen viestiä, että missähän se meidän osa mahtaa olla matkalla kun ei ole kuulunut mitään, niin sieltä vastataan että ainiijjoo, tätä osaa ei enää valmisteta. Kiitos kun kerroitte tästä siinä tilausvaiheessa. Not! On se hyvä että meillä ei sitten yhtään ole imuroinnin tarvetta (tuo oli sitä kuuluisaa, paljonpuhuttua sarkasmia). Nyt sitten arvomme tässä että tilaammeko osan Italiasta (jossa niitä ilmeisesti kuitenkin on saatavilla?) vai tilaammeko uuden imurin. Ja samalla ihmettelemme, että mitä teemme imuria odotellessa tälle kaikelle kissankarvalle ja pölylle.

Kesäkuulta jäivät instagram-kuvat julkaisematta. Tosin niistä suuri osa tulikin jo matkapostausten yhteydessä julkaistua. Mennään siis suoraan heinäkuuhun. Mitä siitä nyt voi sanoa. No te tiedätte: kylmää ja sateista. Hellemekkojen käyttö on ollut melko vähäistä. Ompelua ja kirppislöytöjä on sen sijaan ollut ihan kiitettävissä määrin.

inenglish

Do you know what is really really nice? Well, perhaps when you have over two weeks ago ordered spare part for your broken hoover and the other end tells you that delivery time is one week and then when you send them a message to ask where is the part since it’s two weeks already and they reply oohhyyeaah, they don’t make this part anymore. Thank you for letting us know about this when we placed the order. Not! It’s really good thing that we don’t have any need for hoovering right now (if you didn’t get it, that was sarcasm). Now we are contemplating if we should order the part from Italy (where they still seem to have them?) or should we buy new hoover. And at the same time we wonder what to do with all this cat hair and dust.

I didn’t publish any Instagram photos from June. Allthough most of them you already saw in the travel posts. So let’s go straight to the July. What can you say about July. Well, you probably know already: cold and rainy. Haven’t really used my sun dresses much. However I have been sewing a lot and done some pretty good thrift finds.

julyinsta15

HEINÄKUU / JULY
1. Pitkään etsimäni Kasvisto löytyi / 2. Toinen hyvä löytö, pula-ajan kengät
3. Ajelua 20-luvun kuorma-autossa / 4. Simppeliä kesäruokaa ahvenesta
5. Nätit kukat on nättejä / 6. Käsinompelua 1700-luvun liiviin

1. Herbarium I’ve been looking for a long time /2. Another good find, paper shoes
3. Driving in 1920’s lorry /4. Simple summer food from perch
5. Pretty flowers are pretty / 6. Hand sewing on 1700’s jumps

2 Comments

  1. elli says:

    Ei oo vissiin kyse mistään perus-Voltasta mitä saa citymarketista 50-100€:lla?

    1. Rhia says:

      elli – No ei. Semmosella satasen imurilla ei kissataloudessa oikein tee mitään. Se kestää sen vuoden-kaksi jonka jälkeen imuteho alkaa olla niin surkea että joutuu ostamaan uuden. Ja jos osa maksaa 20€ niin olisin mieluummin ostanut sen (ja pidentänyt nykyisen imurin ikää) kuin usean sadan euron imurin. Koska meidän seuraava imuri tulee olemaan Dyson johon ei tarvi arpoa pölypusseja.

Comments are closed.