Merry midsummer!

on

No tehän tiedätte mikä aika vuodesta on käsillä. Siksipä saatte katsella tuota kukkakuvaa sen aikaa kun me isännän kanssa käymme maalla, arvatenkin istumassa sisätiloissa. Kelit ovat taas ne perinteiset juhannukseen sopivat: vesisadetta ja kylmää. Viimejuhannuksena aloitettu kokeilu jatkuu tänä vuonna. Ehkäpä voin vihdoin julkaista siitä jonkinlaisia järkeviä tuloksiakin.

Pidemmittä puheitta siis hyvää mittumaaria!

inenglish

You know what time of the year it is. That’s why you get to watch this pretty flower while me and hubby go to the countryside. No doubt we are forced to sit inside, because weather is the traditional Midsummer-kind: cold and rain. Experiment I started last year will continue. Perhaps soon I can publish some sensible results too.

Without further ado, happy Midsummer!

iiris