Turkispohjalliset / Lambskin insoles

on

En useinkaan voita mitään arvonnoista, mutta yllättäen sainkin tänä vuonna yhden ylimääräisen joululahjan sillä voitin Keltaisen Talon joulukalenterista lampaankarvapohjalliset talvikenkiini. Tämä oli aivan erityisen mahtava juttu, koska käytin talvikengät hiljattain suutarilla, vaihdattamassa niihin vetoketjun rikkinäisen tilalle ja toinen talvipohjallisista jäi sille tielleen.

Niinpä sitten isännän kanssa lähdimme lauantaina ajelemaan Pälkäneen suuntaan palkintoa noutamaan. Minusta on mukava suosia paikallisia yrittäjiä ja siksi mielelläni myös blogissani sellaisia suosittelen. Olen kirjoittanut Keltaisesta talosta aiemminkin, koska siellä tulee poikettua kohtalaisen usein ohikulkumatkalla kotikulmille. Edellisen jutun jälkeen kahvilaputiikki on kuitenkin muuttanut rauniokirkon liepeiltä toisiin tiloihin Pälkäneen keskustaan Nuijatalolle. Keltaisesta talosta saa kahvilaherkkujen lisäksi pieniä herkkuja mukaan sekä kotimaista käsityötä. Näiden lisäksi valikoimissa on huolella valittuja tuontituotteita kuten luontoystävällisiä Maison Belle-puhdistusaineita. Kahvilasta saa myös ah niin ihanaa, oikeista ruusuista valmistettua ruusulimonadia. Ja joulunaikaan Nuijasalin puolella on Artesaanien joulupöydissä ollut tarjolla myös käsityöläisten tuotteita kuten Pajukannan tilan villalankoja ja turkispohjallisia, jollaiset minäkin sain. Artesaanien joulupöydät löytyvät Keltaisesta talosta vielä 30.12.2014 asti.

inenglish

I don’t win on raffles very often, but surprisingly enough this year I got one extra Christmas gift because I won real lambskin insoles on The Yellow Country House (Keltainen talo in finnish) Christmas Calendar giveaway. This was even more fantastic, because recently I took my winter boots to cobblers for zipper repair and one insole went missing on that trip.

So, me and hubby made a little road trip to Pälkäne to pick up my price. I like to recommend local businesses in my blog when ever I can. I have written about Keltainen talo before, because I like to stop by regularly on my way to mum’s. However after last post I made, they have moved to another location, closer to the village center. (It used to be in genuine old country house by the church ruins.) You can sit down there for a moment and enjoy a cup of fresh coffee and some bakery products. They also offer a small range of delicacies you can buy and some handcraft products and selected imported goods, like biodegrable Maison Belle cleaning products. They also sell delicious rose lemonade, made of real roses. During the Christmas season they’ve had Artisan Christmas products, like wool yarn and those lambskin insoles by Pajukanta farm, which are the ones I got from the raffle. Artisan Christmas goodies are available in Keltainen Talo until 30.12.2014.

keltainen5

keltainen6

keltainen4

keltainen3

keltainen2

keltainen1

keltainen13

keltainen12

keltainen11

keltainen10

keltainen9

keltainen8

keltainen7

keltainen14

keltainen15

pohjalliset

Mun uudet pohjalliset /
My new insoles

4 Comments

 1. Coco says:

  What a delightful cozy place! I totally charmed by your blog dear!
  Baci,
  Coco et La vie en rose – Valeria Arizzi

  1. Rhia says:

   Coco – Thank you, and thanks for dropping by in my blog! Sorry for the delay on publishing your comment, it had gone to the spam box by accident. Anyways, hope you visit again. Happy New Years!

 2. No sitten osui tuo arvontavoitto juuri oikeaan osoitteeseen:) Nuo on kyllä mukavat talvikengissä. Tuolla näkyy olevan monenlaista kivaa. Hauskat on esimerkiksi nuo sormikkaat lisukkeineen ja tykkään tuostakin, että voi ostaa halutessaan vaikkapa vain yhden kynttilän.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Kyllä tosiaankin osui. En tosin vielä ole testannut pohjallisia että mahtuvatko noihin talvikenkiin ensinkään, ne kun ovat aika paksut joten vievät siten enemmän tilaa kuin entiset. Keltaisessa Talossa on tosiaan kaikenlaista kivaa, etenkin nyt joulun aikaan kun siellä oli vielä enemmän noiden paikallisten tuottajien juttuja. Kynttilöitä löytyy heiltä tosiaan monennäköisiä eri väreissä ja yksittäin.

Comments are closed.