Kierrätyskeiju-Lokakuu / October of Recycle Fairies

Kuukausi on vierähtänyt taas hirmuisen äkkiä. Havaitsin tuossa vintage-tapahtuman yhteydessä, että kaverilta hommattu sininen 30-luvun puku on unohtunut kierrätyshaasteesta tyystin. Lisätään se nyt sitten tänne lokakuulle jolloin se otettiin korjausten jälkeen käyttöön. Uutta vaatetta ei sitten tarvinnut osteskella koska JPG-kokoelma osoittautui pettymykseksi, mutta käytetyn vaatteen osalta näyttää vähän mopo karanneen käsistä lokakuussa. Syytän oopperan kirpputoria josta löytyi 4 mekkoa (joskin älyttömän halvalla). Osasta tulee ensikesän kesävaatetusta ja osa muuttuu kuvaus- ja juhla-asuiksi.

Kierrätyshaaste lähenee loppuaan. Enää kaksi kuukautta jäljellä. Kierrätyskeijujen FB-sivulta voit katsastaa muut mukana olevat bloggaajat ja käydä lukemassa miten heidän haasteensa etenee.

Kierrätyskeijut – Lokakuu

Ostettu uutena
1 pari sukkahousuja

Ostettu käytettynä
30-luvun sininen mekko
taftinen oopperapuku
silkkiorganzainen oopperapuku
2 kpl viskoosimekkoa
neulepusero

Itse tehty

inenglish

Another month has passed, awfully fast I mid add. I realized during the vintage-event that I have completely forgot to count the blue 30’s dress for this challenge. Let’s add it in October when it was actually used the first time after repairs. I didn’t need to buy due to the disappointment on  JPG-collection, but looks like I went a bit crazy on second hand clothing. I blame the Opera flea market. I found four dresses (allthough they were dirt cheap). Some of them will be my summer clothes for next year and some of them will be photoshoot and party gowns.

Challenge is getting towards the end. There’s only two months left. You can check how other bloggers are doing by checking their blogs from Recycle Fairies FB-page.

Recycle Fairies –October

Bought new
one pair of tights

Bought second hand
30’s vintage dress
taffeta opera gown
silk organza opera gown
2 pieces of viscose dresses
knit top

Self made

 

operafind

Kesämekko oopperan kirppikseltä, 30-luvun tyyliin. /
Thrift find from Opera flea market, 30’s style.

4 Comments

 1. Taika says:

  Onpas tässä kauniit värit. Näytät aivan joltain raikkaalta kesäjuomalta. Mojitolta ehkä.

  1. Rhia says:

   Taika – Mojito, NAM! Sain tässä taannottain aivan loistavia Mojitoja Orimattilassa. Kyllä tämä mekko kävisi mojitostakin. Nyt alkoikin sitten heti tehdä mieli mojitoja. Pitänee hommata jostakin vähän rommia…

 2. Vaikea se on vastustaa kun hyviä löytöjä kohdalle sattuu:) Kauppojen uudet vaatteet on toistensa kaltaisia, mutta nämä vintaget ja sentyyliset on vähän toinen juttu. Niitä ei ihan “joka oksalla” kasva.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Näin on. Mulla on ihan nuoresta saakka ollut sellainen ajatus että en halua välttämättä kadulla törmätä ihmiseen jolla on täsmälleen samanlainen takki tai täsmälleen samat kengät kuin mulla. Vaatteen uniikkius antaa mun silmissä sille lisäarvoa. Toki munkin kaapista löytyy ihan tavallisia vaatteita joita varmaan käyttää sadat, ellei tuhannet ihmiset, mutta silti musta on kiva ajatella että suurin osa niistä on uniikkeja.

Comments are closed.