Kekri-kostyymi / Halloween outfit

Halloween tuli ja meni. Mulla on aina hieman mielikuvitusongelmia sen suhteen että mitä sinne kekri-kekkereille pistäisi päälle. Etenkin kun aina ei jaksaisi ommella uusia vermeitä vaan olisi kiva selvitä niillä mitä kaapissa on jo valmiina. Ja aika pitkälle niillä pärjääkin jos nyt ei välttämättä halua pukeutua Maleficentiksi tai Itkeväksi Enkeliksi. Google on ystävä kauhuteemaisiakin asuja miettiessä ja sieltä sitten löysin ohjeen tuollaisen maanulkopuolisen infektion maskeeraamiseen. Vilahduksen näittekin jo. Se olikin sitten älyttömän helppo yhdistää Star Trek-uniformuuni. Ja koska uniformu jäljittelee alkuperäisen 60-luvun sarjan uniformuja niin myöskin kampaus piti tehdä tyyliin sopivaksi.

inenglish

Halloween finally went. I always have a bit of a problem on figuring out what to wear for the horror-party. Especially because I really don’t want to sew something new every single time. Sometimes it would be lovely to manage with I already have in my closet. And quite often that is possible, unless I especially feel like dressing up as Maleficent or Weeping Angel. Google is a friend even when thinking about horror themed outfits and that’s where I found the tutorial for creating this extraterrestrial infection. You already had a small peek of it the other day. It was really a piece of cake to combine the make up to my Star Trek uniform. And because the uniform imitates the original 60’s series, I also had to match the hairdo.

alieninfection1

alieninfection2

Vähän huimaa / Feeling a bit dizzy

alieninfection3

Polttaaaaah! / It burrnnns!

alieninfection4

Lähikuva. Ja koska joku kumminkin kohta kysyy niin näitä käytin:
Meikkipohja – Kryolan Aquacolour, valkoinen nro 070 kostealla sienellä,
paitsi suun ympärillä Kryolan Tv Paint Stick kerma nro 406
Luomilla – Grimas luomiväri, sävyt vanha roosa nro 885,
tummanruskea nro 566 ja musta nro 101

Suonet ja rajaukset – Kryolan Aquacolour, musta nro 071 kostealla siveltimellä
Kulmat – Make up Store kulmatrio
Huulet – reunoilla Kryolan Tv Paint Stick kerma nro 406,
keskellä musta rajauskynä ja viininpun. huulipuna

Käsivarret – sama pohja ja suonet kuin kasvoissa
Sormet – Kryolan Aquacolour ja musta rajauskynä

Closeup. And because someone soon asks, here’s what I used:
Base – Kryolan Aquacolour, white no 070 with wet sponge,
except around mouth Kryolan Tv Paint Stick cream no 406
Eyes – Grimas eyeshadow, shades old rose no 885,
dark brown no 566 and black no 101

Veins and liners – Kryolan Aquacolour, black no 071 with wet brush
Brows – Make up Store brow trio
Lips – on the edges Kryolan creme tv stick no 406,
center black eyeliner & winered lipstick

Arms – same base and veins than on face
Fingers – Kryolan Aquacolour and black eyeliner

6 Comments

 1. Ti says:

  Hieno! Erityisesti tykkään kaikesta :D

  1. Rhia says:

   Ti – :D kiitos!

 2. Hui! Onnistuneesti toteutettu kokonaisuus. Itse kammoan koko päivää. Se ei näkynyt meillä lainkaan muuten kuin yhtenä koulussa askarreltuna kurpitsanvärisenä pallona.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Kiitos. Mua ei kammota nämä halloween-hommelit kun tiedän että ne on vain keksittyjä juttuja. Olen vain iloinen että suomalaiset on vihdoin ottaneet onkeensa ja alkaneet pukeutua naamiaisiin. Sen sijaan liian realistiset kauhuleffat joissa oikein mässäillään verellä ja graafisilla yksityiskohdilla eivät ole mun juttu. Vanhoja kökköisiä kauhuleffoja pystyn katsomaan kun niissä se kauhu on hienovaraisempaa ja erikoistehosteet lällympiä ;)

 3. Sanna says:

  Tykkään! Paljon!

  1. Rhia says:

   Sanna – Samoin, hyvin onnistui tämä kombo.

Comments are closed.