Voittajat / Winners

on

Palkinnot on nyt arvottu. Onnettarena toimi jälleen armas isäntä tyylikkäässä Star Trek-aamutakissaan (ei kuvaa saatavilla). Ja Onnetar suosi seuraavia lukijoitani:

inenglish

Giveaway draw is now done. Lady Luck was once again my darling hubby, in his stylish Star Trek robe (no photos available). And Lady Luck was favouring these readers (original comments only in finnish, sorry):

giveaway1

1. palkinto – 60-luvun kaava / 1. gift – 60’s pattern

Metsäntyttö     October 28th, 2014 at 14:04
Olen ehkä vajaa pari vuotta seuraillut. Josta kaiketi vuoden verran tiiviisti. En kyllä muista yhtään mistä tänne päädyin, mutta jotain vintage-vaatejuttua olen ehkä metsästänyt. Vaatejutut kiinnostaa mua kaikkein eniten. Kiinnostuksen aiheet vaihtelee, mutta kiinnostus vaatteisiin on ainakin vielä pysynyt. Noista arvontapalkinnoista kiinnostaa kaikkein eniten tuo kaava ja bolero. Ja autokirjakin on kiinnostava. Osallistun kaikkien arvontaan kumminkin. Vähiten mua innostaa tuo muotikirja, koska se lienee sitä huippumuotia. Kiinnostavampaa on ihan arkivaatetus :)

2. palkinto – Art and the automobile-kirja / 2. gift – Art and the automobile-book

Maarit      October 28th, 2014 at 06:48
Olen suhteellisen tuore lukija, Katsoin nyt syksyllä yle areenasta blogistania ohjelman ja silloin löysin blogisi. Vintage on tähän asti taustaillut elämässäni musiikin ja elokuvien kautta, nyt se on hypännyt neulepuikoille ja vähän muuhunkin.
Oman nimimerkin keksiminen on aina hankalaa kun ei tiedä onko täällä jo varattuna… olkoon nimeni sitten vaikka Nellykkä
Osallistun mielelläni kaikkiin viiteen arvontaan.

3. palkinto – hapsukarvabolero / 3. gift – furry bolero

Sanna     October 28th, 2014 at 12:28
Onnea! Onnea! Ja kerran vielä, onnea! Olen lukenut blogiasi ainakin vuodesta 2010 saakka. Itsekin käsityöläisenä ja vintageharrastajana minua on aina viehättänyt taitosi näyttää aidosti “vintagelta”, ei vain sinne päin, mikä on hyvin yleistä valitettavasti! Erityisesti minua kiinnostaa diy- ja korjausvinkit, miten vanhan saa kestämään vielä lisää ja lisää vuosia. Myös fakta, että olet miehesi kanssa Trekkie/trekkeri saa sympatiani valloilleen, meitä ei kovin monta olekaan näillä leveyksillä.
Osallistun palkintojen 2, 3 ja 5 arvontaan!
Ps. Mulla on vielä muutama aikaa Elämän tarkoitukseen ;) sitä odotellessa!
Ja vielä yksi juttu ;) mullahan on yksi sinun tekemä paitapuserokin, tykkään! Paljon!

4. palkinto – Muodin historia-kirja / 4. gift – Muodin historia-book

ElinaEmilia    October 31st, 2014 at 10:47
Olen lukenut blogiasi n. 3 vuoden ajan, mutta en ole koskaan uskaltautunut kommentoimaan :) Blogissasi viehättää monipuolisuus, mutta pidän erityisesti DIY-jutuista ja vintagen korjaus- ja huolto-ohjeista.
Osallistuisin palkintojen 1, 2, 4 ja 5 arvontaan (bolero on upea, mutta en usko, että uskaltaisin käyttää sitä koskaan)

5. palkinto – yllätys / 5. gift – surprise

MoonLily     October 31st, 2014 at 16:53
Hmm aloin seuraamaan blogiasi muistaakseni vuonna 2011! Tää oli ensimmäisiä blogeja joita rupesin seuraamaan blogi-innostuksen iskiessä, sitten perustin oman blogin ja seurattavia blogeja alkoikin kerääntyä monta monituista. :)
Osallistun 1, 3, 4 ja 5 arvontaan. :)

giveaway2

ONNEA VOITTAJILLE!
Heille on lähetetty sähköpostia ja paketit lähtevät kunhan saan heiltä osoitetiedot. Jos joku ei säällisessä ajassa, eli reilun viikon sisään, vastaa, arvon palkinnon uudelleen.

CONGRATS TO ALL WINNERS!
Emails have been sent to them and I will send packages as soon as I get their addresses. If someone doesn’t reply in decent time, aka within less than two weeks, I will draw a new winner for that gift.

5 Comments

 1. Vautsi! Mullakin arpaonnee… ja vieläpä oikein toiveen mukaan. KIITOS! Laitanpa osoitetta tulemaan.

 2. Nellykka says:

  Ihanaa kiitos :) perheessä monta autoista innostunutta ja myös taideinnostunut kuuluu perheeseemme. Jäämme innolla odottamaan kirjaa :)

  Ja jatkossa seuraan blogiasi.. ehkäpä saan omanikin taas toimintaan tai uuden blogin tehtyä.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö & Nellykka – Olkaa niin hyvät! Paketit lähtevät pian.

 3. Tänään oli kivaa postia laatikossa, kiitos! Näistä kaavoista olisi tarkoitus ihan oikeasti tehdä pusero, kunhan sopiva kangas osuu kohdalle :)

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Mainiota! Olisipa hauska nähdä sitten kuvia kun pusero valmistuu.

Comments are closed.