Halloween saapuu / Halloween arrives

En ole maanantain jälkeen päässyt postaamaan kun on ollut tässä vähän huono olo. Joku virus varmaan *tirsk*. Mutta nyt tulin vaan sanomaan että lauantaina nähdään Teerenpelissä Horror&Teasessa. Eilen illalla oli vielä ihan kourallinen lippuja jäljellä, joten ovelta ei varmaan enää saa.

Jos juhlailme ei ihan vielä ole mietitty niin ideoita voi kurkata vaikka viimevuoden postauksen linkkiosiosta. Tai mun Pinterest-kansiosta.

PS. Arvonta on avoinna vielä huomisiltaan asti!

inenglish

I haven’t been able to post since Monday because I haven’t been feeling well. Must be a virus or something *teehee*. But now I just came to say that see you in Teerenpeli Horror&Tease on Saturday. Last night there was only small handfull of tickets left, so I don’t there will be anything left at the door.

If your partylook is not complete yet, you can check ideas from last years post links. Or from my Pinterest board.

PS. The giveaway is still open till tomorrow night!

infected

 Flunssako se iski? / Is it a flu?

 

2 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Flunssaltahan tuo näyttää. Ota kaksi aspiriinia ja soita minulle huomenna.

  :D

  Ei ehkä nähdäkään burleskissa. Tuli tuo lippujen ennakkomyynti hiukan puskista, havahduin tilanteeseen liian myöhään. Show tulee varmasti olemaan huikean hyvä, joten hiukan harmittaa mutta voin syyttää tästä nyt vain itseäni. Tosin vaikuttaa myös siltä että tilaisuuteen on tunkua, enkä oikein viihdy täysin täyteen sullotussa paikassa. On ollut aika kiire viikko, joten luultavasti haamuilen vain kotona.

  Karmivaa horroria ja teasea!!

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – No damn! Ennakkomyynti oli tosiaankin vähän yllättävä ja erikoinen järjestely. Kuulin omaa lippuani hakiessa että ennakkomyynnin suosio oli yllättänyt järjestäjätkin. Minäkään en ahtaudesta ja suurista väkijoukoista hirveästi innostu, mutta ehkä tuon yhden illan juuri kestää. Mutta mukavaa kotihaamuilua sinulle. Onneksi tulee myöhemmin muita tilaisuuksia ja tapahtumia.

Comments are closed.