Lahjoja / Gifts

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT / GIVEAWAY IS CLOSED

Noniin, kauan odotettu lahjuspostaus on täällä! Koskapa tänään saavutin Elämän tarkoituksen (Pikku vitsi Douglas Adams-diggareille, ja te jotka ette tiedä mikä on Vastaus Elämään, Maailmankaikkeuteen ja Kaikkeen muuhun sellaiseen voitte tarkistaa sen täältä.) aion jakaa blogini lukijoille hieman nannaa. Itse blogihan tuli aiemmin tänä vuonna kypsään kuuden vuoden ikään ja uskon että lukijoissa löytyy sellaisiakin jotka ovat roikkuneet mukana lähes alkuajoista asti. Juhlistaaksemme minua, blogia ja teitä armaat lukijani, arvon kasan juttuja. Mutta vastineeksi odotan teiltäkin jotakin. Tässä arvonnan säännöt:

1. Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommenttikenttään viesti jossa kerrot miten pitkään olet blogiani seuraillut. Halutessasi voit myös esittää postaustoiveita.
2. Arvontapalkintoja on useita, voit osallistua kaikkien arvontaan tai valita vain osan, merkitse tieto tästä kommenttikenttääsi. Mikäli et ole maininnut mitään, osallistut kaikkien arvontaan. Jokainen saa yhden arvan per palkinto. Jakaminen ja tykkääminen ei tällä kertaa anna lisäarpoja.
3. Keksi itsellesi nimimerkki.
4. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (eivät näy muille kuin minulle). Palkinnon osuessa kohdallesi saan sinut kiinni tätä kautta.
5. Arvontaan voi osallistua perjantaihin 31.10 klo 24.00 asti. Tähän mennessä tulleet viestit ovat mukana arvonnassa. Myös ulkomailla asuvat voivat osallistua!

inenglish

Well then, long awaited Giveaway-post is here! Because today I reached the Meaning of life (Little joke for Douglas Adams fans, and those of you who don’t know The Answer to the Ultimate Question of Life, the Univers and Everything can check it out here.) I’m going to hand out some goodies for my readers. Earlier this year the blog reached the age of six and I believe there are some people there who have been following me pretty much from the early days. To celebrate me, the blog and you my sweet readers theres a loads of stuff here. But in return I want something. Here are the rules:

1. To take part in this Giveaway, leave a message to the comment field by telling how long you have been reading/following my blog. You can also leave post requests.
2. There is several different items to be handed out, you can take part in every single or just some of them. Mention in your comment which item you are interested, if not mentioned, you will be taking part in all of them. There is one lottery ticket per reader per item. Sharing or liking doesn’t give you any more tickets this time.
3. Remember to figure out a name for yourself.
4. Also remember to fill in working email address on the field reserved for it (shows only for me). I can reach you via email, in case you are lucky to win.
5. Giveaway is open till Friday 31.10 23.00 CET (22.00 GMT, 24.00 EET). Messages before that are participating. International entries also accepted!

  Ja tässä ne herkut! / And these are the goodies!

giveaway1

1. 60-luvun Sorjakaava, pusero /
1. 60’s blouse pattern (instructions in finnish)

giveaway2

2. Art and the Automobile, kirja autoista taiteessa, englanninkielinen
2. Art and the Automobile, book about cars in art, in english

giveaway3

3. Karvabolero by Evil Dressmaker, boleroita arvotaan yksi
mutta voit valita koon 36, 38, 40 tai 42

3. Furry bolero jacket by Evil Dressmaker, only one piece, but you can
choose the size 36, 38, 40 or42

giveaway4

4. 1900-luvun Muodin historia, katsaus muotiin ja sen isoihin nimiin, suomenkielinen
4. 1900-luvun Muodin historia, book about fashion history in 20th century, in finnish

bonusgiveaway

5. Bonus! Tämä on yllätys sillä en itsekään vielä tiedä mitä se tulee olemaan,
kuitenkin jotain vintage- tai käsityöteemaista.
5. Bonus! This is a surprise, because even I don’t know yet what it is,
however it will be something vintage or handcraft themed.

ONNEA ARVONTAAN! / GOOD LUCK!

32 Comments

 1. Paju says:

  Muistaisinpa kuinka kauan on blogiasi tullut luettua! Kommentoinut olen ehkäpä kerran, pari, mutta täällä ollaan. Vanhaa blogiakin kuin kauan ennen muuttoa, mutta muistaisinkin milloin sen aloitin… Onhan muutoksia tullut, mutta aivan yhtä mielelläni luen postauksiasi!

  Osallistun 1., 4, ja 5. palkinnon arvontaan.

  1. Rhia says:

   Paju – No ei se niin vakavaa ole jos nyt ihan tarkka päivämäärä ei ole enää muistissa :D Itseäni kiinnostaa lähinnä siinä mielessä että millainen hajonta mahtaa olla vanhojen ja uudempien lukijoiden kesken. Ja mukavaa että olet viihtynyt mukana, kiitos!

 2. Lumira says:

  Reilut neljä vuotta (oli pakko käydä kaivelemassa tuolta arkistosta varmistus erään burleskitapahtuman vuosiluvusta) olen blogiasi seuraillut ja edelleen luen mielelläni postauksia! Etenkin käsityöaiheiset postaukset ovat mulle mieleisiä ja niistä oonkin saanut paljon hyviä vinkkejä omalla ompelu-uralle. :)

  Osallistun palkintojen 4 ja 5 arvontaan.

 3. Maarit says:

  Olen suhteellisen tuore lukija, Katsoin nyt syksyllä yle areenasta blogistania ohjelman ja silloin löysin blogisi. Vintage on tähän asti taustaillut elämässäni musiikin ja elokuvien kautta, nyt se on hypännyt neulepuikoille ja vähän muuhunkin.

  Oman nimimerkin keksiminen on aina hankalaa kun ei tiedä onko täällä jo varattuna… olkoon nimeni sitten vaikka Nellykkä

  Osallistun mielelläni kaikkiin viiteen arvontaan.

 4. Marjo says:

  En ole blogiasi vielä kovin kauaa seuraillut, ehkäpä muutaman kuukauden. Löysin tänne googlailtuani muutamia ompeluohjeita ja googlen antamien vastauksien kautta löysin sitten blogiisi :-)

 5. brikaru says:

  Minut koukutti lukijaksi aikoinaan postaus, jossa tuunasit toispuoleisen nahkatakin (ihastuin siihen älyttömästi!) eli seurattua on tullut… viisi vuotta jo, hui! Olen itse aina ollut niin onneton käsitöiden kanssa, että on mukava katsella kun joku muu osaa. :) En ole tainnut uskaltaa kommentoida, mutta joskus eksyin Etsyn puolelta hankkimaan tekemäsi essun joka palvellut hyvin tässä parin vuoden aikana varsinkin erilaisissa teema-asuissa!

  Osallistun palkinnon 5 arvontaan.

 6. Tinde says:

  Vahvasti veikkaan, että olen seurannut blogiasi ihan alusta saakka, tai ainakin selannut arkistot läpi. Varmat muistikuvat ajoittuvat vuoteen 2008, jolloin blogit olivat ainakin minulle uusi tuttavuus. Ja siitä lähtien olen ilolla seurannut, vaikka varsin vähän kommentoinut.

  En usko, että enää seuraan yhtään muuta blogia, jota olisin alkanut lukea samaan aikaan ED:n kanssa. Nautin suuresti laadukkaista postauksistasi. Kauniista kuvista, uutta tietoa sisältävistä tiiviistä infopaketeista, vintagesta ja kädentaidoista ja kauniista kielenkäytöstä.

  Palkinnoista kiinnostavat Sorja-kaavat (varsinkin tämä) ja 1900-luvun muodin historia. Ja tietysti vintage- ja käsityöteemaiset yllätysasiat (juuri näiden teemojen vuoksi niin kovin blogistasi pidänkin), erityisesti jos niihin liittyy jotain tummansinistä :)

 7. Sanni says:

  Myöhästyneet onnittelut toiselta Douglas Adams -diggarilta! Minut voi jättää pois arvonnasta, mutta kerron kuitenkin, että olen seuraillut blogiasi alkuvuodesta 2012 alkaen erään lehtijutun seurauksena.

 8. Miss M. says:

  Olen luultavasti seurannut blogiasi aivan alusta asti. Pidin omaa blogiakin joskus ja sen ensimmäiset kirjoitukset ajoittuivat vuoteen 2008. Vähän ennen oman blogin perustamista aloin seurata vintage- ja käsityöaiheisia blogeja ja sinun blogisi oli niistä aivan ensimmäisiä. Tuosta saakka seurannassa on tainnut sinun blogisi lisäksi pysyä vain yksi, loput ovat vaihdelleet vuosien mittaan.

  Luen mielenkiinnolla tutoriaalejasi ja vintagevaatteiden hoito- ja “pelastus”ohjeita. On ihana seurata, kuinka viitseliäitä ja taitavia ihmisiä löytyykään, vaikka oma käsityöharrastus on viimeaikoina taas osoittanut ajanpuutteen vuoksi hiipumistaan tai ainakin painottunut tuonne lemmikkipuolelle. :)

  1. Rhia says:

   Lumira – Hihii, muistan kyllä eräät burleskibileet oikein hyvin. Kivaa että käsityöpostauksista on ollut iloa sinullekin.

   Maarit/Nellykkä – Ei haittaa vaikka nimi olisi sama kuin jollakin muulla, minusta on kuitenkin kivempi että on joku nimi kuin vain pelkkä “Anonyymi”. Ja etenkin jos on ahkera kommentoija niin on hauskaa kun lukijoihin muodostuu jonkinlainen suhde nimen kautta. Kommentoijat on helpompi tunnistaa nimen perusteella ja minusta on aina kivaa kun huomaan että joku uskaltautuu kommentoimaan useammin kuin kerran. Blogistania-ohjelma onkin varmaan tuonut jonkin verran uusia lukijoita, mikä on hirmu hauskaa sekin!

   Marjo – Tervetuloa mukaan! Toivotaan että mielenkiinto pysyy yllä tulevaisuudessakin ;)

   brikaru – Siitä nahkatakkipostauksesta on tosiaan aikaa. Hahaa! Minä muistan sen essun, mukava kuulla että siitäkin on ollut iloa. Mutta essu ei ollut minun tekemäni vaan ihan aito vintage-essu 50-luvulta ;)

   Tinde – Juu se oli heinäkuussa 2008 kun Evil Dressmaker näki päivänvalon, eli olet tosiaan nähnyt koko blogini elämänkaaren sieltä alun kökköisistä postauksista lähtien. Silloin 2008 blogimaailma oli mullekin aika uusi juttu ja melkein samantien sitten jo pistin oman blogin pystyyn kun olin itse alkanut lukea. Itse taisin aloittaa Nelliinan Vaatehuoneesta ja se on niitä harvoja silloin lukemiani blogeja joita luen edelleen.

   Sanni – Kiitän onnitteluista! Kiva että kommentoit vaikka et osallistukaan arvontaan. Nyt pitää miettiä että mitäs lehtijuttuja 2012 on ollut… ainakin SydänHämeen Lehdessä taisi olla silloin isohko juttu.

   Miss M. – Tuo käsityöhommeli on semmoinen että välillä on kuivia kausia kun oikein mitään ei tule tehtyä ja sitten taas toisinaan niitä pulpahtelee kuin sieniä sateella. Eli tuskin siitä kannattaa suurta huolta kantaa, ja harrasteet nyt vaihtelee elämän aikana muutenkin. Mullakin on muutamia harrastuksia jotka on vähän jääneet sivummalle, mutta elättelen toiveita että niitä joskus pääsisi jatkamaan. Musta on niiiiiin hauska kuulla että lukijoissa on alusta asti mukana hengailleita tyyppejä. Vaikka itseä vähän nolottaa en alkuvuosien jutut näin jälkikäteen.

 9. Ti says:

  Aika kuluu kuin siivillä!
  Olen seurannut blogiasi ainakin yli neljä vuotta, tarkkaa aikaa on vaikea määrittää, sillä:
  “Ainahan olen lukenut, niin kauan kuin muistan”.

  Tekstiilinhuolto, vintage ja tutoriaalit ovat olleet lähinnä sydäntä, mutta lisäksi blogisi avulla myös burleskimaailma on avautunut ihan eri tavalla kuin muissa medioissa olisi ollut mahdollista. Monipuolisuus on blogisi parhainta antia.

  1. Rhia says:

   Ti – No se kuluu! Olen yrittänyt tarkoituksella pitää blogin monipuolisena ja ilmeisesti siinä myöskin onnistunut. Hienoa! Burleskista en olekaan aikoihin kirjoittanut oikein mitään, lähinnä siksi että olen viimeaikoina ollut useasti myöskin siellä esiintyvällä puolella eikä kuvia ole siksi tullut otettua. Ja toisaalta myös siksi että nykyään monissa burleskitapahtumissa valokuvaaminen on kielletty tai kuvien julkaisuun on pitänyt kysyä ensin lupa esiintyjiltä.

 10. Elina says:

  Onnea, nyt varmaan jossain vaiheessa postaat myös meitä nuorempia valistaaksesi aiheesta elämän tarkoitus? :) Olen seuraillut blogiasi jo ennen kuin perustin omani, eli siitä päätellen reilut neljä vuotta. Ihailen varsinkin tinkimättömyyttäsi ja taitoasi käsitöissä, mieleen ovat jääneet erityisesti monet korjausompeluprojektit! Osallistun arvontoihin 1 ja 2, kakkonen menee joululahjaksi, jos arpa suosii :)

 11. Olen tainnut lukea blogiasi kolmisen vuotta, tykkään erityisesti asukuvista (inspiroivia!) ja ompelututoista ja vintagen huolto-ohjeista. Niistä on ollut paljon apua :)

 12. Sanna says:

  Onnea! Onnea! Ja kerran vielä, onnea! Olen lukenut blogiasi ainakin vuodesta 2010 saakka. Itsekin käsityöläisenä ja vintageharrastajana minua on aina viehättänyt taitosi näyttää aidosti “vintagelta”, ei vain sinne päin, mikä on hyvin yleistä valitettavasti! Erityisesti minua kiinnostaa diy- ja korjausvinkit, miten vanhan saa kestämään vielä lisää ja lisää vuosia. Myös fakta, että olet miehesi kanssa Trekkie/trekkeri saa sympatiani valloilleen, meitä ei kovin monta olekaan näillä leveyksillä.
  Osallistun palkintojen 2, 3 ja 5 arvontaan!
  Ps. Mulla on vielä muutama aikaa Elämän tarkoitukseen ;) sitä odotellessa!
  Ja vielä yksi juttu ;) mullahan on yksi sinun tekemä paitapuserokin, tykkään! Paljon!

 13. Maria Maaton says:

  Onneksi olkoon, toivottavasti Syvämietteisen vastaus on selvinnyt! Olen verrattaen uusi lukija, sillä olen lukenut blogiasi vasta n. vuoden verran löydettyäni sen erään toisen blogin kautta.

  Minua kiinnostavat erityisesti vintage- ja käsityöaiheiset postauksesi sekä vaatetusalaan liittyvät kirjoituksesi. Erityisen hyvin mieleen onkin jäänyt postaus Mikä siinä hameessa maksaa.

  Osallistun palkintojen 1, 3 ja 5 arvontaan.

 14. Olen ehkä vajaa pari vuotta seuraillut. Josta kaiketi vuoden verran tiiviisti. En kyllä muista yhtään mistä tänne päädyin, mutta jotain vintage-vaatejuttua olen ehkä metsästänyt. Vaatejutut kiinnostaa mua kaikkein eniten. Kiinnostuksen aiheet vaihtelee, mutta kiinnostus vaatteisiin on ainakin vielä pysynyt. Noista arvontapalkinnoista kiinnostaa kaikkein eniten tuo kaava ja bolero. Ja autokirjakin on kiinnostava. Osallistun kaikkien arvontaan kumminkin. Vähiten mua innostaa tuo muotikirja, koska se lienee sitä huippumuotia. Kiinnostavampaa on ihan arkivaatetus :)

  1. Rhia says:

   Elina – Täytyy tunnustaa että en elämän tarkoituksesta juuri muuta tiedä kuin sen lopullisen vastauksen. Kaikki mitä siihen väliin mahtuu on vähän hämärän peitossa. Kiitos kehuista. En oikein osaa kirjoittaa blogia muutoin kuin omana itsenäni ja kai minä sitten olen sellainen tinkimätön persoona. Joskus tosin toivoisi ainakin itse että osaisi edes vähän tinkiä joistakin jutuista.

   Sarah DeLicatease – Erityisesti mua ilahduttaa että pidät asukuvia inspiroivina. Kiitos! Ompelujuttuja ja vintagen huoltoa varmasti jatkossakin tullaan näkemään, se homma ei lopu niin kauan kuin uutta vintagemekkoa pukkaa vaatekaappiin ;)

   Sanna – Kiitos! Hykertelen täällä käsiäni kun sanoit että osaan näyttää aidosti “vintagelta”, kohteliaisuus jota ei koskaan kuule tarpeeksi ;) Meillä diggaillaan Star Trekien lisäksi melkein kaikesta scifistä, mutta ST tietysti on yksi lempilapsista. Fanitavaraakin löytyy jonkun verran, mutta tuo säilytystilan vähyys vähän rajoittaa hankintaa. Viimeksi olen vissiin ostanut isännälle StarTrek-aamutakin pari vuotta sitten joululahjaksi. Oma suosikkini on 70-lukuinen StarTrek-vyönsolki jonka annoin isännälle synttärilahjaksi joitakin vuosia sitten. Isäntä taas tykkää ehkä eniten numeroidusta Kirk & Gorn-dioraamasta.

   Maria Maaton – Kiitos kiitos! Vuoteenkin on ehtinyt jo mahtua kaikenlaista aktiviteettia. Ja tietysti jos jaksaa niin kyllähän noita vanhempiakin postauksia voi aina aikansakuluksi lueskella (tunnustan, luen niitä itsekin välillä, toisinaan nolostuksen puna poskilla). “Mikä siinä hameessa maksaa” onkin varmaan blogini luetuin, jaetuin ja kommentoiduin postaus.

   Metsäntyttö – Hurjan ihanaa että päädyit lukijaksi koska olet yksi ahkerimmista kommentoijista, kiitos! Bloggaamisessa on mielestäni parasta vuorovaikutus. Muotikirjassa käydään läpi toki huippumuotia ja sen suurimpia nimiä, mutta pääpiirteittäin kirja pureutuu enemmänkin muotiin historiallisesta aspektista. Esim miten orientalismi, sota-aika, musiikki tai muu populaarikulttuuri vaikuttivat muotiin, myös siihen arki- ja katumuotiin, ei pelkästään huippumuotiin. Kirja käsittelee muotia ja historiaa 1900-luvun alusta 1990-lukuun varsin kiinnostavalla tavalla. Itselläni on muodin historiasta kertovia kirjoja jo niin paljon että ajattelin nyt teidän lukijoiden iloksi luopua tästä nimenomaisesta yksilöstä.

 15. Hanne says:

  Löysin blogisi Blogistania-ohjelman kautta silloin kun se tuli ekan kerran televisiosta. Eli suhteellisen tuores lukija minäkin. :) Noin vuosi sitten innostuin muutenkin vintagesta (mieheni on ollut “retroilija” jo vuosikaudet ja kovasti koettanut käännyttää, onnistuen siinä viimein. :D ). Minua kiinnostaa eritoten muoti, mutta myös sisustaminen. Ompelemisessa en ole itse mikään mestari, joten ihailen kovasti käsityöpostauksiasi ja tekemäsi vaatteet ovat kyllä tosi upeita. Voi kun osaisi itsekin… :) Arvonnoissa kaikki käy. :)

  1. Rhia says:

   Hanne – Sisustusjuttuja tykkäisin tehdä itsekin enemmän, meillä on vain yksi tyyppi täällä joka vastustaa kaikenlaisia isompia muutoksia. Sille tuottaa jo tietokonepöydän siivoaminen ylivoimaisia ongelmia, puhumattakaan että pitäisi järjestystä vaihtaa tai tehdä jotain sisustuksellisia toimenpiteitä. Muutosoperaatioita pitää siis ensin vähän pohjustaa ja pehmittää. Kaiken lisäksi kämppä on niin pieni että täällä ei ihan hirveästi ole mahdollista “sisustaa”. Uusia kalusteita hankitaan vain silloin kun on oikeasti tarvetta, eli äärimmäisen harvoin. Ja sitten toinen juttu, mistä olen maininnut ennenkin. Meidän kämppä on oikeasti niin pimeä myös keskellä päivää että täällä sisällä valokuvaaminen on aina vähän hankalaa meikäläisen kuvauskalustolla. Mutta näillä mennään, käsityöjuttuja ja tutoriaaleja ja asuja ja sen semmoisia kyllä tulee jatkossakin.

 16. Sanski says:

  Mää aloin seuraamaan sun blogia vuonna 2010. Tein silloin opinnäytetyötäni ja etsin ihania bloggaajia jakamaan tietoa steampunk-aiheisesta työstäni. Pienellä googlettelulla sinä olit ensimmäisiä steampunkkia käsitteleviä suomalaisia taiteilijoita, ketä löysin. ^^

  Mää voisin osallistua lahjuksien 3, 4 ja 5 arpomisiin. :)

  1. Rhia says:

   Sanski – Pitäisikin ottaa tuo steampunk ihan asiaksi ja postata siitä vähän enemmän. Tampereella vain ei ihan hirveän paljon steampunk-juttuja tapahdu niin ei ole siitä tullut sitten niin kamalasti postattua. Arkisin kun harvemmin tulee steampunk-teemaisesti pukeuduttua, tapahtumiin sitten ennemminkin jos sellaisia sattuu olemaan.

 17. Tuosta sisustamisesta. Kyllä on tutun tuntuista tuo pieni huusholli ja pimeä vielä. Keittiössä on oltava valot kesälläkin. Kesällä kuvaus on helppoa kun voi mennä ulos, mutta nyt… Aina jotain roipetta näkyy jossain. Usein siis mukuloitten jäljiltä, mutta eipä täällä nyt muutenkaan voi mistään sisustuksesta puhua. Mua ei kiinnosta nykyään sisustus senkään vertaa kuin joskus. Aikanaan hankittiin kyllä huonekaluja, jotka miellyttää silmää edelleenkin, mutta kun nekin on nyt kuin sillit suolassa. Mitään uutta ei tänne mahdu, ellei jotain ensin rahdata pois. Joskus kun oli tilaa enemmän, oli ihan kiva miettiä jotain sisustusjuttujakin. Nyt mua ei huvita yhtään katsella edes kauniita sisustuslehtiä. Se on turhauttavaa touhua kun ei sellainen kauneus nyt voi omassa huushollissa toteutua.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Näin se on, pienessä ja ahtaassa asunnossa ei hirveästi ole mahdollista sisustaa. Tai no toki jos vetäisi kaiken aina lattiatasoa myöden uusiksi, mutta pidän meidän huonekaluista liikaa ryhtyäkseni semmoiseen, enkä pidä kovin järkevänä muutenkaan että vedetään ihan kaikki uusiksi vain sisustamisen vuoksi. Sisustaminen kyllä kiinnostaa mutta ideat tahtovat loppua kesken yhdessä tilan kanssa. Ja se mikä tekee tästä vielä piirun verran hankalampaa on että kun on pieni kämppä ja paljon tavaraa niin säilytystila tahtoo loppua kesken. Kamat hakevat omaa kolostaan ja paremman puutteessa pyörivät pitkin nurkkia ja lattioita. Se mua ärsyttää ja kyllästyttää ehkä kaikkein eniten että tavarat eivät mahdu kaappeihin.

 18. Mamilda says:

  Useamman vuoden olen blogiasi seurannut, en ihan alusta saakka, mutta varmaan neljä-viisi vuotta. Kaikki vintage-aiheinen kiinnostaa, mutta erityisesti tykkään ns. käytännöllisistä postauksista, joista viimeisin taisi koskea vaatteiden pesemistä.
  Palkinnot 2, 3, 4 ja 5 kiinnostavat :)

  1. Rhia says:

   Mamilda – Mulla on vähän tapana paasata joskus, mainiota että joku tykkää niistäkin :D

 19. piitu says:

  Täytyy myöntää, että en muista tarkalleen, mutta useita vuosia joka tapauksessa. Olin tosi iloinen, kun sait olla mukana Blogistania-ohjelmassa :) Olen itsekin vanhojen tavaroiden ja vaatteiden “harakka”. Kaikki korjaus-, pesuohjeet tm. ovat tosi hyödyllisiä ja olenpa blogiasi lukiessa harkinnut kaivavani vielä joku päivä ompelukoneen naftaliinista. Ongelma on se, etten osaa juurikaan ommella, mutta valmis olen opettelemaan! Blogisi on siis inspiroiva, hyödyllinen ja viihdyttävä :)

  Mukana palkintojen 3, 4 ja 5 arvonnoissa :)

  1. Rhia says:

   piitu – Kiitos! Blogistania-juttu oli kyllä tosi jännittävä ja hauska kokemus. Olin (ja olen edelleen) tosi otettu siitä mahdollisuudesta. Rohkeasti vain ompelukone esiin. Kannattaa aloitella jostakin pienemmistä ompeluista ensin, taidot karttuvat mitä enemmän tekee.

 20. ElinaEmilia says:

  Olen lukenut blogiasi n. 3 vuoden ajan, mutta en ole koskaan uskaltautunut kommentoimaan :) Blogissasi viehättää monipuolisuus, mutta pidän erityisesti DIY-jutuista ja vintagen korjaus- ja huolto-ohjeista.

  Osallistuisin palkintojen 1, 2, 4 ja 5 arvontaan (bolero on upea, mutta en usko, että uskaltaisin käyttää sitä koskaan)

  1. Rhia says:

   ElinaEmilia – Mukavaa että nyt kuitenkin uskaltauduit kommentoimaan. Useamminkin kannattaisi ;) en minä pure, enkä anna muidenkaan purra. Interaktiivisuus on mielestäni juuri parasta bloggaamisessa.

 21. MoonLily says:

  Hmm aloin seuraamaan blogiasi muistaakseni vuonna 2011! Tää oli ensimmäisiä blogeja joita rupesin seuraamaan blogi-innostuksen iskiessä, sitten perustin oman blogin ja seurattavia blogeja alkoikin kerääntyä monta monituista. :)

  Osallistun 1, 3, 4 ja 5 arvontaan. :)

  1. Rhia says:

   MoonLily – Oikein mainiota että teitä pidempiaikaisiakin lukijoita löytyy useita.

   Arvonta on nyt päättynyt. Kommentteja tähän postaukseen saa toki edelleen jättää, mutta ne eivät enää osallistu arvontaan. Voittajat julkaistaan tämän viikonlopun aikana.

   Giveaway is now closed. You can still leave comments to this post, but they won’t be taking part on giveaway. I will announce the winners during this weekend.

Comments are closed.