Sweaty July Instagram

Säälimätön helle on saanut myös blogissa aikaan hienoista kuivumista. Edellisistä vuosista rutkasti viisastuneena olen tänä kesänä välttynyt ensiavun tarpeelta, mutta migreeniltä en. Olen pääasiassa pysytellyt varjossa sisätiloissa suihkun, jääkaapin ja sohvan lähimaastossa. Pari viikkoa jakselin kivennäisvesien, hedelmien ja suolapalojen voimalla, vaan lopulta helle voitti.

Nyt olo alkaa olla kolmipäiväisen migreenin jäljiltä taas jotenkin normaali (mikäli se tässä helteessä nyt voi normaali olla), joten ryhdyn vähitellen purkamaan kasaantuneiden päivitysten sumaa. Aloitetaan Heinäkuun Instagram-kuvista joiden oli tarkoitus tulla eetteriin jo viime perjantaina. Heinäkuussa on ehditty lomailla ja tehdä kirppislöytöjä. Uuvuttavista helteistä huolimatta loma on ollut varsin mukavaa aikaa. Ollaan ehditty isännän kanssa nähdä ystäviä ja ihan vaan laiskotella.

inenglish

Ruthless heat wave has caused a dry season in the blog. I’m getting wiser by the year, so this time I have avoided going to ER. I’ve been mostly hanging indoors, in the shade, nearby shower, fridge and sofa. Couple weeks I have managed with the help of mineral water, fruits and savory snacks, but migrain finally got me.

After three day’s of migrain I’m finally starting to be myself again (if that is even possible in this heat). So let’s start unwrapping the postpone updates. First things first, so here’s some July Instagram pictures which were originally supposed to come out last Friday. In July we have done rather nice thrift finds, but also been travelling around a bit. Despite of exhausting heat wave, it’s been rather nice holiday. Me and hubby have had time to see our friends and just lay low and be lazy.

julyinstag

HEINÄKUU / JULY
Kirppisostoksia / Thrift shopping
1. Viirejä omaan kokoelmaan / 2. Ommeltavaa syksyksi
3. Antiikkinen taskukello / 4. Vanhoja helmihapsuja
5. Lukemista / 6. Yleisradion filmipurkki

1. My very own souvenir pennants / 2. Sewing material for Autumn
3. Antique pocket watch / 4. Vintage bead fringe
5. Some reading / 6. Broadcasting company film can

julyinsta2

Huvitukset / Amusements
1. Salaattiateria purkissa / 2. Matkalla katsomaan burleskia
3. Lomareisussa / 4. Porvoon jokiranta
5. Hassut (=hienot) hatut osa 284 / 6. Aulangon joutsenia

1. Salad-in-a-jar / 2. On the way to burlesque party
3. Holiday trip / 4. Porvoo river side
5. Fanny (=cool) hats part 284 / 6. Swans in Aulanko

3 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Iyh, migreeni :(. En tiedä mitä on tapahtunut minun päälleni, mutta muutos on ollut hyvä: olen tänä kesänä kärsinyt aiempaa vähemmän hellemigreenistä. Toivon että alkanut elokuu on meille molemmille särytön! :)

 2. Tuollaisia viirejä meilläkin on aika kiva kokoelma, enimmäkseen mieheni isältä ja tädiltä tulleita. Taitaa jokunen olla ostettukin. Nuo kankaat, mielenkiintoista. Tuon isoruutuisimman sinisen kuvittelen hameeksi tehtynä. Varmaan sulla on jo mielessä joistakin mitä niistä ehkä teet. Eilen juuri yksi ihminen minulle sanoi, että on nyt hänellä ollut taas migreeniä usein helteistä johtuen.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Ehkäpä näitä hellekesiä on nyt ollut sen verran tiuhaan tahtiin että ollaan vahingosta viisastuttu kumpainenkin. Olen tosiaan tankannut nestettä ja pientä suolapalaa aiempaa tiheämmällä tahdilla ja se on näköjään auttanut. Epäilen myös että viimetalvisella baletti-harrastuksella on osuutta asiaan, niskat eivät ehkä ole työasennoista enää niin jumissa kuin ennen. Migreenien määrä yleisesti on nimittäin omalla kohdallani ollut laskusuhdanteessa, mikä toki on pelkästään positiivinen asia.

   Metsäntyttö – Jos olisin ostanut kaikki näkemäni viirit niin niitä olisi nyt jo varmasti lähemmäs satakunta, mutta keräilen hiljakseen semmoisia joiden väritys ja kuvamaailma viehättää silmääni. Ja toki sitten nuo itselle läheiset paikkakunnat ja nähtävyydet toki myös. Isoruutuista kangasta ei taida olla ihan tarpeeksi hameeseen. En ole vielä päättänyt mitä kaikkea näistä syntyy, mutta varmasti tullaan blogissa näkemään jossain vaiheessa kun valmista tulee. Luultavasti joku vintagetyylinen mekko ainakin. Migreenivaivaiset kyllä saavat sympatiani välittömästi, itse siitä niin pitkään kärsineenä kokemusta on turhankin kanssa.

Comments are closed.