Suvi-vintagen tunnelmapalat / Bits from Suvi-vintage

Suvi-vintage on sitten taputeltu. Ihana aurinkoinen viikonloppu päättyy vesisateeseen ja kylmään viimaan. Mikä pettymys! Mutta Suvi-vintagesta jäi kuitenkin hauskat muistot. Minut saattoi bongata pukunäytöksen juontajana tai Fintage ry:n myyntikojulta. Viikonloppu oli niin toiminnantäyteinen että valokuvia tuli otettua hirmuisen vähän, mutta muutama kuva sentään tuli napsaistua. Asukuvatkin ovat pääosin lavastettuja sillä etenkin lauantaina aikataulu oli sen verran tiukka että kameran edessä en ehtinyt juuri poseerata. Mikä on harmi, sillä sain lauantaille aika hienot laineet aikaiseksi.

EDIT – Pakko lisätä vielä linkki tähän loppuun sillä meikäläinen ja muutama muu kaveri päädyimme myös Yle Kotimaan uutiseen kampauksinemme. Ja itse Suvi-vintage tapahtuma pääsi MTV3:n uutisiin.

PS. Linkkaan tämän postaukseni myös Not Dead Yet Style-blogin Visible Monday-haasteessa.

inenglish

Suvi-vintage fair is now over. Wonderfull sunny weekend is finished with rain and cold wind. What a disappointment! However there is lovely memories left. I hosted the vintage fashion show again and you also had the opportunity to meet me in Fintage Association booth. Weekend was so full of activities, I didn’t really have much time to take photos, but atleast there’s couple I can show you. Even outfit photos are mainly staged, because especially Saturday was very tight on schedule wise. Which is a shame because I managed to do rather nice wave hairdo for Saturday.

EDIT – I have to add this link here because me and couple friends ended up on Yle Kotimaa news with our hairdo’s. And the Suvi-vintage event made it to the national MTV3 main news. I’m not sure if it’s available abroad, but if it shows it’s unfortunately in finnish.

PS. I’m also linking this in Not Dead Yet Style-blog’s Visible Monday-challenge.

suviv1

suviv2

suviv3

suviv4

suviv5

suviv6

suviv7

suviv8
30-/40-luvun vintage-liehukemekko – ystävältä ostettu
40-luvun paperilaukku – kirppis
60-luvun kengät – kirppis, tuunattu

30’s or 40’s vintage dress – from a friend
40’s vintage paper tote – thrifted
60’s vintage shoes – thrifted, revamped

suviv9

20-luvun repro mekko – itse ommeltu, inspiraatio elokuvasta Midnight in Paris
20-luvun vintage-käsilaukku – Tsekeistä ystävän kautta hankittu
20-luvun vintage-remmikengät – nettikauppa

20’s repro dress – made by me, inspiration from movie Midnight in Paris
20’s vintage handbag – via friend from Czech Republic
20’s vintage shoes – online vintage shop

suviv10

suviv11

suviv12

30-luvun repro sifonkipuku – itse tehty ja onnistui niin hyvin että tätä luultiin
aidoksi 30-luvun vintagepuvuksi
30-luvun broque-kengät vintagea – vintageliike Alles Gute
vintage aurinkovarjo – kirppis

30’s repro chiffon dress – made by me and it worked out so well people thought
it was really genuine 30’s vintage
30’s vintage broque shoes – vintage boutique Alles Gute
vintage parasol – thrifted

suviv13

14 Comments

 1. Lotta says:

  Ihanat asut! Haukon täällä henkeäni :O

 2. Rhia says:

  Lotta – Kiitos ! Älä nyt liikaa hauko ettei happi lopu :D

 3. Oi, jospa oisin saanut olla mukana… Ihania mekkoja!

 4. Hehkuvainen says:

  Oli tosiaan kurja kun sunnuntain sää kääntyi niin surkeaksi, mutta onneksi ehdin miehen kanssa pahimman kelin alta pois. Hauska oli sinutkin Tallipihalla nähdä, vaikka taisin olla hiukan poissaoleva – jotenkin ei ajatus kulkenut sunnuntaina lainkaan, tai sitten oli lauantain burleskishow niin hieno että veti sanattomaksi vielä seuraavanakin päivänä :P. Ai niin, pääsin vihdoinkin Atelieri O.Haapalan kuvattavaksi minäkin, jännä nähdä mitä siitä tuli!

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Ehkäpä sitten ensikerralla :D

   Hehkuvainen – Joo, sää kääntyi aika kurjaksi sitten, mutta semmosta se on näissä ulkoilmatapahtumissa. En huomioinut poissaolevuutta, mutta semmoista sattuu. Itsekin saatan joskus vaikuttaa poissaolevalta, etenkin jos migreeni pukkaa päälle tai olen tosi väsynyt. Mutta eipä välitetä pienistä. Burleskishow oli todella hieno! Muutama uusi numerokin siellä joita en ollut ennen nähnyt. Hienoa että pääsit kuvaan! Itsellä jäi tällä kertaa kuva väliin rahapulassa, mutta näytösryhmän kanssa tosin pääsimme yhteiskuvaan Haapalalle. Mutta kiva nähdä millaisia kuvia Tallipihalla ikuistui. Kaikenkaikkiaan varsin kiva viikonloppu oli se!

 5. Patti says:

  You are so talented! Love all these dresses, and your waved hair is lovely too. Thanks for sharing with Visible Monday.

  1. Rhia says:

   Patti – Thank you so much! Nice of you to drop by, it is fun to be part of these outfit challenges and find new friends around the world!

 6. Parkkis says:

  Oi, tuo alimmainen on niin upea! Tuollaisen huolisin kyllä omaankin vaatekaappiini.

 7. Louisa says:

  I like your style, it suits you well. And the navy dress in particular is fab, I love it :-)

  Louisa
  https://styleover60.wordpress.com/

  1. Rhia says:

   Parkkis – Kiitos! Itsekin olen siihen pukuun kyllä erittäin tyytyväinen.

   Louisa – Thank you, it took me many years, but I have finally found my style. Navy dress is real vintage, others are reproduction.

 8. Monica says:

  Hello from Norway! :) I just found your blog via Visible Monday! I loooove retro/vintage style so Im definitely gonna follow you. :) That soft rose maxi dress loooks divine on you! :) You are such a talented seamstress! Im planning to learn how to sew myself come autumn. :)

  Monica

  http://colourmakespeople.blogspot.no

  1. Rhia says:

   Monica – Hi and welcome to my blog! Thank you so much. I have been sewing since childhood and it’s also my current profession for over 10 years now (oh goodness how time flies). Good luck with learning to sew. Feel free to ask if you need tips or bump into a dilemma.

 9. Taika says:

  Oletpa kauniin ja kohtalokkaan näköinen tuossa sinisessä asussasi. Näytät sellaiselta että pohdit jotakin dramaattista päätöstä tai salaista kohtaamista ;) Muutkin asut kyllä aivan ihania.

  1. Rhia says:

   Taika – Kiitos! Niin eihän sitä tiedä jos vaikka laukustani löytyy revolveri ja väärennetty passi, tai pullo arsenikkia, tai ehkäpä paperilapulle riipustettu osoite sinne salaiseen kohtaamispaikkaan :D

Comments are closed.