Jussia kaikille / Merry Midsummer fest

on

Koska kaupunki näyttää autiolle ja kommenttiboksikin kaikuu tyhjyyttään, me siirrymme tästä isännän kanssa aivan tuota pikaa kesälaitumille elikäs juhannuksen viettoon maalle. Mutta sitä ennen pikaisesti päivän nasu ja asu, eli tämmöinen repro 40’s pusero ja hame-kombo. Ihan ite tein. Eikös olekin kiva.

Juhannuksen jälkeen luvassa on helpon kesämekon tutoriaalia ja ehkäpä jonkinlaista ruoka-tyyppistä postausta, mikäli juhannus-projektini onnistuu. Mutta palaamme niihin sitten juhannuksen jälkeen. Pitäkää kivaa, älkää hukkuko ja nauttikaa kesästä. Ihanaa Mittumaaria!

inenglish

The town looks pretty empty and so is my comment box. That means me and hubby are soon off to spend the Finnish Midsummer festival at the country side at my mum’s. But before that, quick peek on my todays outfit. It’s repro 40’s blouse and skirt combo. I made it. Isn’t it lovely.

After Juhannus, a.k.a the Finnish Midsummer fest, there will be atleast a tutorial for easy summer dress and perhaps some sort of food post coming, in case my project works out on Juhannus. But we will return to that after Midsummer. Have fun, do not drown and enjoy the weather. Have a lovely Midsummer  you folks!

lomille1

lomille2

lomille3

6 Comments

 1. Wau, sullapa on ihana vintageblogi! Oikein hyvää jussia, ja asusi on tosi kaunis :) !

 2. Hehkuvainen says:

  Kyllä on kiva :).
  Mitä mainiointa juhannuksen aikaa teille!

  1. Rhia says:

   Lara Takahashi – Kiitos kiitos! Mukava kun poikkesit.

   Hehkuvainen – Kiitos samoin! Me ehdimme jo palata maalta sivistyksen pariin kun tuo keli oli niin pirun kylmä ettei sitä jaksanut erkkikään määränsä enempää. Taidan tästä ottaa graavilohivoileivän ja mennä lukemaan jotakin hyvää kirjaa kun töllöttimestäkään ei tule mitään katsomisen arvoista…

 3. Sanna says:

  Pusero on tosi ihana!

 4. Puseron helma on hauska. Ja hame on kaunis. Toivottavasti juhannuskokkailut onnistui. Itse tyydyin paistelemaan plättyjä, mutta nekin maistui taivaalliselta. Varsinkin kun kaverina oli vaniljakreemiä ja tuoreista mansikoista tehtyä survosta….

  1. Rhia says:

   Sanna – Kiitos!

   Whipped Violet – Kiitos. Kokeilevan kesäkeittiön projekti nro 1 meni hiukan pieleen mutta projekti nro 2 onnistui oikein hyvin. Ehkäpä jaankin onnistuneen raparperipiirakan ohjeen blogissa koska en ehkä kehtaa paljastaa tuota pilalle mennyttä projektia.

Comments are closed.