Evil Dressmaker Etsy-update

on

Koville se otti mutta Evil Dressmakerin Etsy-kauppaan on viimeinkin ladattu uusia tuotteita! Sieltä löytyvät nyt mm. Vapriikki-Vintagessa ja Design-torilla nähdyt uutuudet. Lisään lähipäivinä vielä pari uutuutta, joten kannattaa pitää sivua silmällä. Etsy-kaupasta löytyvän Enne-topin voi myös bongata TV2:n lastenohjelmien 50-vuotis synttäriohjelmasta juontaja Marin päältä. Ohjelma on nähtävillä Yle Areenassa vielä vajaan kuukauden.

Käykäähän shoppailemassa, sillä syksyksi on tulossa upeita uutuuksia!

inenglish

It took some energy to do it, but there is finally some new items listed on Evil Dressmaker Etsy-shop! New stuff that was introduced in Vapriikki-Vintage and Design market are now available in Etsy. I will be adding couple more within next days, so keep your eye on it. You can also find there the Enne top, which was featured in national TV2 childrens programs 50th anniversary celebration. One of the hosts, Mari, is wearing it. Program is available in Yle Areena for about a month and is also available abroad.

Go and shop, because there will be awesome new stuff for the Autumn!

edsummer2014