Kesäkuun Kierrätyskeijut / Recycle Fairies June

on

Tuo Suomen suvi kun se taas hemmottelee meitä varsin rapsakalla kelillä niin meni ihan vähän hermo. Minen jaksa noita sukkahousuja alvariinsa kiskoa jalkaan ja kun mekoilla ei tarkene niin oli pakko pukea housut. Farkkuja näkee mun jalassa joskus ja jouluna joten pitihän tämä ihmetapaus ikuistaa. Muutenkin näytän kuulemma aika tyylikkäältä timangikumppareineni, 50-luvun käsilaukun ja pinkin sateenvarjon kera. En vaan jaksa parin päivän takia vaihtaa paremmin tyyliin sopivaan käsiveskaan (joka on muovikassi??). Olisittepa nähneet minut Juhannuksena (kuvatodisteita ei onneksi ole olemassa) hameessa ja viisi numeroa liian suurissa oransseissa metsurinsaappaissa.

Mutta mennäänpä asiaan. Viime kuussa tilaamani rintsikat saapuivat. Kahdet niistä jäivät käyttöön ja yhdet palautuivat istumattomina. Katsotaanpa sitten mitä muuta Kesäkuussa löysi tiensä vaatekaappiini.

Kierrätyskeijut – Kesäkuu

Ostettu uutena
2 paria sukkiksia (sallitut paheet)

Ostettu käytettynä
30-luvun kävelykengät
40-luvun peplumpusero

Itse tehty
hellemekko (helteitä odotellessa…)
30-luvun repro sifonkimekko
20-luvun repro sifonkimekko (aloitettu tosin jo pari vuotta sitten)

inenglish

Finnish Summer is giving it’s best with chilling wind and rain (coldest Midsummer in 30 years). So I got pissed off. I’m quite fed up with tights and it’s way too cold for dresses without tights, so I put on my jeans. I don’t wear jeans much nowadays, so this miracle needed documenting. Apparently I look “interesting” with my blinged wellies, 50’s handbag and pink brolly. I just can’t be bothered to change my stuff into more suiting handbag (which is plastic bag??). You should have seen me during Juhannus when I wore skirt and five sizes too large orange lumberjack wellies (thank goodness there is no photo evidence).

And now to the actual issue. The bra I ordered last month arrived. Two pairs of them I am currently using already and one pair I had to return because they didn’t fit. Let’s see what else found their way to my wardrobe last month.

Recycle Fairies – June

Bought new
2 pairs of tights (allowed shopping)

Bought Second hand
30’s shoes
40’s peplum blouse

Self made
sun dress (waiting for the sunny weather…)
30’s repro chiffon dress
20’s repro chiffon dress (although started already couple years ago)

 

jeans

70-luvun pusakka – isäni vanha Maamiesseuran takki
Farkut – itse tehdyt
Kumpparit – itse koristellut
50-luvun käsilaukku – kotikirppikseltä
Sateenvarjo – Lontoosta

70’s jacket – Farmers association, my dad’s old
Jeans – made by me
Wellies – revamped by me
50’s handbag – thrifted
Brolly – from London

4 Comments

 1. Elina says:

  Tuli muuten minullakin kylmän kesäkuun takia jo nyt eteen uusien sukkahousujen hankinta, vaikka olin arvellut, että jo olemassaolevilla mustilla pärjäilisi vielä alkusyksyn. Joutuivat sen verran kovaan käyttöön nyt kesällä, että pari paria joutuikin ennenaikaisesti poistoon. Epäreilu kesä!

  1. Rhia says:

   Elina – No sanopa muuta, todella epäreilu! Missä on se jo luvattu helle, kysyn vaan?? Vettä tulee kuin esterin… you know where.

 2. Saman tein tänään kauppareissulle lähtiessä, eli farkut jalkaan vaan. Eilen sentään oli vielä hame ja ne mustat (ääh) sukkahousut. Tänään en viitsinyt ruveta kaivelemaan niitä sukkahousuja kaapista. Eikä ois tainnu nyt ehjiä ollakkaan.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Mä en tarjennut eilenkään hameella, enkä viimeviikolla. Toivotaan että tämä tästä pian lämpenee ettei ihan mene harakoille tämä kesä.

Comments are closed.