Share in style: Flowers

On aina mukava löytää uusia kivoja blogeja, mutta olen hieman huono etsimään niitä. Everybody everywear-projekti oli hauska tapa löytää uutta luettavaa, mutta projektin blogi ei ole päivittynyt yli vuoteen. Siksipä olikin hauskaa että Mis Papelicos on aloittanut vastaavan projektin parin ystävänsä kanssa. Share-in-style projektissa bloggaajat voivat jakaa asupostauksiaan tiettyyn teemaan liittyen. Oman postauksensa voi jakaa joko Sacramenton Mis Papelicos-blogissa, Rosyn Sewingadicta-blogissa tai My name is Peggy Sue-blogissa. Ainoa huono puoli on että Share in Style:lla ei ole mitään täsmällistä aikataulua vaan se näyttää päivittyvän vähän miten sattuu.

Tämänkertainen teema on kukat. Mikä ei sinänsä ole huono teema ollenkaan, ottaen huomioon että kevään pitäisi olla kohta kauneimmillaan. Ensimmäiset kukathan ovat jo puhjenneet. Keväästä ja kukista on aina hyvä inspiroitua ja siksi puin päälle hameen jota en ole käyttänyt aikoihin. Asusta tuli ihan huomaamatta hyvinkin mätsätty, raitapaidassa ja villakangastakin kukkakoristeissa on hyvin samaa luumunpunaista kuin hameessakin. Jaan tämän postaukseni Mis Papelicos-blogissa.

 inenglish

It’s always fun to find new lovely blogs, but I’m a bit lazy to search for them. Everybody Everywear-project was fun way to find new blogs to read, but unfortunately that blog hasn’t been updated for over a year. So it was really nice to find out that Mis Papelicos has launched similar project with couple of her friends. Share-in-style is community to share your outfit-posts according to a specific theme. You can share yours either on Sacramento’s Mis Papelicos, Rosy’s Sewingadicta or at My name is Peggy Sue. Only downside to Share in Style is that it doesn’t seem to have any proper schedule, but seems to be updating quite randomly.

Theme this time is flowers. Which isn’t bad theme at all, considering that spring is soon supposed to be at it’s best. First flowers have already bloomed. It’s good to get inspired by spring and flowers, and that’s why I wanted to wear today a skirt which I haven’t worn for ages. Outfit colours match by accident, skirt, striped top and flower decor on my wool coat are matching plum red shade. I’m sharing this post in Mis Papelicos.

shareinstyleflowers1

Lempitakkini, huovutetut kukkakoristeet. /
My favourite coat, felted flower decoration.

shareinstyleflowers2

Useita vuosia sitten tehty kukkahame, jonka helmassa on pieni röyhelö. /
Flower skirt made many years ago, with little ruffle on the hem.

6 Comments

 1. Thank you soooooooooooo much for joining our creative project.
  It is such an honour.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  1. Rhia says:

   Mis Papelicos – I’m gladly joining in! It’s really good way of finding new lovely bloggers around the world and sharing the fun of outfit madness we have inside! Thank you for creating such a lovely project.

 2. Jill James says:

  Pleased to meet you Rhia, through Mis Papelicos and share in style.Love the details of both your coat and skirt.

  1. Rhia says:

   Jill James – Nice to meet you too. Thank you so much! And thanks for dropping by.

 3. teea says:

  Kiitos kivasta blogivinkistä

  1. Rhia says:

   teea – eipä kestä kiittää :D

Comments are closed.