Kierrätyskeijut Maaliskuu / Recycle Fairies March

Kierrätyskeiju-haaste on sujunut kutakuinkin ennakoidusti ja uutena on tullut hankittua vain pakollisia juttuja joita ei käytettynä oikein löydy. Muutenkin vaatteita ja asusteita on hankittu varsin maltilliseen tahtiin. Kuten aiemmin jo kirjoittelin niin jonkinlainen vaatekaapin järkeistys on taas edessä, mutta siitä lisää myöhemmin. Muihin haasteeseen osallistujiin voit tutustua esim Kierrätyskeijujen FB-sivulla. Tällä välin kun te luette tätä postausta, minä olen matkalla Tallinnaan katsomaan Titanic-näyttelyä ennenkuin se pakkaa tavaransa. Tänään onkin se viimeinen mahdollinen tilaisuus. Kuvia näyttelyssä tuskin saa kamalasti ottaa, mutta jonkinlaista raporttia blogiinkin varmasti tulossa.

Kierrätyskeijut – Maaliskuu

Ostettu uutena
3 paria sukkahousuja
Ihonväriset alushousut esiintymisasuun

Ostettu käytettynä
30-luvun lopun vintagemekko
Satiinikäsineet

Korseletti

Itse tehty
40’s repro hame
Rintaliivit esiintymisasuun
Alushousut esiintymisasuun

 inenglish

Recycle Fairy challenge has been going pretty much as anticipated. I have bought new only stuff that was urgent to get and can’t be easily found second hand. In general I have been quite moderate when buying clothes. Like I mentioned before, my wardrobe is in urgent need of some sort of clearance, but about that later. You can check other Recycle Fairies on the Challenge FB-page. While you are reading this, I’m on my way to Tallinn, to see the Titanic exhibition, before they pack up again. Today is actually the last chance. I doubt they allow photography in the exhibition, but I’m sure there will be some sort of report posted in the blog later.

Recycle Fairies – March

Bought new
3 pairs of tights
Nude underpants for performance outfit

Bought second hand
End of 30’s vintage dress
Satin gloves

Corselet

Self made
40’s repro skirt
Bra for performance outfit
Knickers for performance outfit

 

alineskirt1

Hame – uusi, itse tehty 40-luvun tyyliin
Pusero – vuosia sitten hankittu viskoosinen kasaripusero

Skirt – new 40’s repro, selfmade
Blouse – years ago bought 80’s viscose blouse

alineskirt2

alineskirt3

2 Comments

  1. SalSaDesign says:

    Tuo titanic-näyttely kuulostaa tosi hienolta, en ole moisesta kuullutkaan. Upeaa ja elämyksellistä reissua!

    1. Rhia says:

      SalsaDesign – Minäkin kuulin siitä vähän viimetinkaan ystävältä, joten matka tuli suunniteltua aika nopealla aikataululla. Ilmeisesti Titanicin esineistöistä ja perinnöstä huolehtiva yritys RMS Titanic Inc. järjestää näitä vastaavia näyttelyitä ihan ympäri maailmaa. Suomeen emme ole näyttelyä saaneet, mutta Tallinna oli nyt riittävän lähellä. Seuraavaksi lähin näyttely on tällä hetkellä Amsterdamissa 11.5 asti. Esineistöä näyttelyssä ei mitenkään hirveää määrää ole, mutta muutenkin näyttelyn kiinnostavinta antia mielestäni olivat nimenomaan matkustajiin ja koko laivaan ja onnettomuuteen liittyvät tarinat ja kiinnostavalla tavalla rakennettu näyttelykokonaisuus. Kuviakin näyttelyssä sai ottaa, mutta en ole vielä tarkistanut miten hyvin hämärässä valaistuksessa ilman salamaa otetut kuvat onnistuivat.

Comments are closed.