Takun rakas paperi / Taku loves paper

Tänään lukijoiden toivelistalta: kisurakkautta! Eli Taku-kissan elämää. Taku rakastaa kaikkea paperista. Siksi meillä usein näyttää kotona varsin törkyiseltä koska pidämme lattialla paperinpalasia Takun leikkikaluina. Ruskea pakkauspaperi on suursuosikki koska siitä voi rakentaa majan jonne syöksytään sisään. Silkkipaperi taas on ihanaa pehmeää höttöä joka rapisee kivasti.

inenglish

Today something from the readers wishlist: kitty love! So behold, life of Taku the Cat. Taku loves anything of paper. That’s why our floors quite often look rather messy, we keep some pieces of paper on the floor for Taku to play. Brown packing paper is her favourite, because you can use it to build a hut and  slide under that. Silk paper is wonderfully soft and rattles nicely.

taku1

taku2

taku3

Kato äiti, mä oon söpö! /
Look mum, I’m cute!

11 people like this post.

Comments (4)

EliseDecember 9th, 2013 at 09:02

Suloinen! Pieni kauneuspilkku nenusssa :) Meillä vanhemman kissan suosikkeja ovat pahvilaatikot.

RhiaDecember 9th, 2013 at 11:13

Elise – joo kyllä meilläkin pahvilaatikot on suosikkeja mutta nekin pitää aina jossain vaiheessa heittää pois kun alkavat ryvettyä leikeissä ;) tällä hetkellä pitää tyytyä noihin papereihin.

ElinaDecember 9th, 2013 at 13:38

Vähänkö on söpöläinen! <3

RhiaDecember 9th, 2013 at 15:06

Elina – Niin on. Tosin isännän mielestä se on yleensä söpö ainoastaan kuvissa, ei niinkään livenä ;) Hän kun ei tahdo saada nukkua rauhassa kun Taku on ottanut tavakseen nuoleskellä isännän naamaa öisin ja kehrätä äänekkäästi ja kävellä päältä. Mä olen sikeäunisempi niin en herää siihen, mutta isäntä herää. Se on omituista. Mies ei herää herätyskelloon mutta kissan kehräykseen aina.

Jätä toki viesti / Leave a comment

Your comment