Takun rakas paperi / Taku loves paper

Tänään lukijoiden toivelistalta: kisurakkautta! Eli Taku-kissan elämää. Taku rakastaa kaikkea paperista. Siksi meillä usein näyttää kotona varsin törkyiseltä koska pidämme lattialla paperinpalasia Takun leikkikaluina. Ruskea pakkauspaperi on suursuosikki koska siitä voi rakentaa majan jonne syöksytään sisään. Silkkipaperi taas on ihanaa pehmeää höttöä joka rapisee kivasti.

inenglish

Today something from the readers wishlist: kitty love! So behold, life of Taku the Cat. Taku loves anything of paper. That’s why our floors quite often look rather messy, we keep some pieces of paper on the floor for Taku to play. Brown packing paper is her favourite, because you can use it to build a hut and  slide under that. Silk paper is wonderfully soft and rattles nicely.

taku1

taku2

taku3

Kato äiti, mä oon söpö! /
Look mum, I’m cute!

4 Comments Add yours

 1. Elise says:

  Suloinen! Pieni kauneuspilkku nenusssa :) Meillä vanhemman kissan suosikkeja ovat pahvilaatikot.

  1. Rhia says:

   Elise – joo kyllä meilläkin pahvilaatikot on suosikkeja mutta nekin pitää aina jossain vaiheessa heittää pois kun alkavat ryvettyä leikeissä ;) tällä hetkellä pitää tyytyä noihin papereihin.

 2. Elina says:

  Vähänkö on söpöläinen! <3

  1. Rhia says:

   Elina – Niin on. Tosin isännän mielestä se on yleensä söpö ainoastaan kuvissa, ei niinkään livenä ;) Hän kun ei tahdo saada nukkua rauhassa kun Taku on ottanut tavakseen nuoleskellä isännän naamaa öisin ja kehrätä äänekkäästi ja kävellä päältä. Mä olen sikeäunisempi niin en herää siihen, mutta isäntä herää. Se on omituista. Mies ei herää herätyskelloon mutta kissan kehräykseen aina.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.