Dreams in velvet

Itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa teki vähän mieli inspiroitua 1910-luvun muodista joten kahdeksas luukku paljastaa eilisen asukuvia 10-luvun tyyliin. Eilen oli taas kuukausittaisen Teerenpelin nakubaletin vuoro. Emme ole isännän kanssa missanneet yhtäkään TT:tä. Meillä on tapana istua eturivin pöydässä ja huudella juontajalle (ainakin vähän, terveisiä vaan Ollille). Näyttää kuitenkin siltä että ihmiset ovat pikkuhiljaa alkaneet tajuta että paikalle pitää ilmaantua ajoissa jos haluaa kunnolla myös nähdä jotakin joten emme päässeet ihan eturiviin. Esitykset olivat upeita, tällä kertaa mukana oli myös perinteisempää cabareelaulua ja ulkomaanvahvistusta ihan Kanadasta asti. Tämä olikin siis vähän kuin meidän oma pikkujoulu.

inenglish

In the afterglow of Independence day I felt inspired by fashion of 1910’s. So the eight day of blogs Advent calendar reveals yesterday’s outfit in the 10’s style. Yesterday it was again the time for monthly Teerenpeli naked ballet. Me and hubby haven’t missed a single Teerenpeli Tease. We have a habit of sitting in the front row table and shout to the host (well, atleast little bit, greetings to Olli).  Looks like people have finally realized they have to show up early if they want good seats, so we could not make it to the front row this time. Anyways the performances were fablous, this time we saw more traditional cabaree style singing and performer all the way from Canada.  This was little bit like our own Christmas party.

velvet1b

velvet2

Samettipuku, rannekoru, rintakoru & smokkivyö – kirppikseltä /
Velvet dress, bracelet, brooch & tuxedo belt – all thrifted