Joulukuu tulee, oletko valmis / Preparing for December

Ajattelin varoittaa teitä että älkää ihmetelkö jos täällä blogissa näyttää jotenkin omituiselle välillä. Se johtuu siitä että olen tässä uudistamassa blogin ulkoasua hieman ja välillä jos joku hommeli ei ihan toimi niin blogin ulkoasu voi hetkeksi mennä omituiseksi. Joku on jo saattanut huomatakin vaikkapa tuon sivupalkin slide-widgetin joka ei ihan toimi toivotulla tavalla ja menee vaihtoon. Tietty jos lukee blogia vain feedin kautta niin tuollaiset eivät silloin vaikuta.

Olen myös miettinyt tässä jonkinlaista joulukalenteri-asiaa. Viimevuonna blogin joulukalenterissa nähtiin valokuvia. Nyt saatte ehdottaa. Mitä haluaisitte tämän vuoden joulukalenteriin? Vai haluatteko joulukalenteria ollenkaan? Mietin ainakin jotakin askartelu- ja tuunausvinkkejä, mutta työkiireiden vuoksi voi olla että en ehdi ihan jokaiselle päivälle toteuttaa askartelu-vinkkejä, joten ihan täydellistä joulukalenteria niistä ei kyllä tulisi. Toki voin niitäkin julkaista mutta en ihan joka päivä. Yksi vaihtoehto voisi tietysti olla ihan vain se että joulukuun jokaiselle päivälle olisi takuuvarmasti joku postaus tulossa. Se olisi sitten lukijoille yllätys millainen postaus on tulossa. Muita ideoita tai ehdotuksia?

inenglish

I thought perhaps I should warn you that the blog might look a bit weird every now and then. That is due to the changes that are coming to the appearance and sometimes when a widget or idea doesn’t exactly work as I planned, the look of the blog might go odd. Someone might have already noticed the slide-widget on the sidebar. That didn’t exactly work as I wanted so I have to replace it. If you read the blog only via feed these changes don’t really matter then.

I have also thought about some sort of Advent Calendar. Last year blogs Advent Calendar was my photos. Now you can suggest, what would you like to see this year? Or do you even want a calendar like that? I was thinking of perhaps some handcraft or revamp tips, but due to busy schedule at work I don’t have time to do those for every single day. I can publish them of course, but they wouldn’t make a full calendar. One option could be as simple as posting every single day in December. It would be a surprise for readers what kind of posts are coming. Any other ideas or suggestions?

Kirjuri1

Kirjuri2

Kirjuri3

Kirjuri4

Kuvat Kirjurinluodosta syksyllä 2013 /
Photos taken in Kirjurinluoto, Pori, Autumn 2013

10 Comments

 1. Nadja says:

  Kaikkea sekaisin :) Kuvia, vinkkejä, ruokaohjeita…. Tai sitten kuvan kissasta sen päivän aamulla :P

 2. mira says:

  Olen Nadjan kanssa samoilla linjoilla. :)

 3. tea says:

  tuunauksia, musiikki- ja elokuvavinkkejä,… joulukalenterin pitää “avautua” joka päivä

 4. Elina says:

  Musta olisi kiva nähdä kalenterissa kuvia kaikenlaisista pikku ihanuuksista, joita varmasti kätköissäsi on runsaasti kuten meillä vintageharrastajilla yleensä. Mutta kaikki muukin tietysti kelpaa :)

  1. Rhia says:

   Nadja – Oikein hyviä ideoita, myös kissankuvat huomioidaan ;)

   mira – Tämä noteerattu :D

   tea – Musiikki- ja elokuvavinkit pistetty korvan taakse, näitä en olekaan tehnyt aikoihin.

   Elina – Hyvä idea! Ihan kaikkea kun ei täällä blogissakaan ole vielä ehditty näkemään.

   Lisää ideoita saa vielä heitellä. Nyt alkaa vaikuttaa sille että pitäydyn ideassa että joka päivälle on postaus ja se on sitten sattumanvaraisesti mitä hyvänsä kivaa. Eli kaikki ideat pistetään korvan taa ja otetaan joulukalenterissa käyttöön.

 5. SuviL says:

  Pienetkin ompeluvinkit olisi ihania!

  1. Rhia says:

   SuviL – Joo, jotain pientä ompeluhommelia on tulossakin. Näitä ei ole ollut pitkiin aikoihin kun en vain ole ehtinyt. Nämä kun aina vaativat etukäteissuunnittelua ja aikaa valmistuakseen.

 6. hanna says:

  Kuulostaa täydelliseltä suunnitelmalta tuo yllä kirjattu. Minä ainakin avaan jokaisen luukun :).

 7. Karakali says:

  Niin, eihän sen tarvitse olla mikään täydellinen teemakalenteri! Kaikkea sekaisin! Ja ehdottomasti kuviin kisua ;).

  Minä tein viime vuonna Facebookissa mietelausekalenterin; joka aamu julkaisin seinälläni jonkun mietelauseen.

  1. Rhia says:

   hanna – Sitäpä sitten saamanne pitää :D

   Karakali – Ei tarvitsekaan, se on ihan totta. Jotenkin vaan tuntuu että teemakalenteri on sellainen yhtenäisempi kokonaisuus. Mutta tästä tosiaan tulee nyt tällainen sillisalaatti, pääasia että joka päivälle on jotakin postausta tulossa. Ehkä ensivuonna mulla on aikaa tehdä sitten vaikka tuunauskalenteri ;) ehkä.

Comments are closed.