Taskumekot, Tiroli ja talvi / Winter, pocket dresses and Tirol

Niinhän se talvi sitten tuli taas kertaryminällä. Tosin se  ihana valkoinen lumisade on jo muuttunut inhaksi loskaksi. Mutta  teki silti mieli virittäytyä talven tunnelmaan. Siksi puin päälle ensimmäistä kertaa tämän tiroli-puvun jonka hankin jo aika pitkän aikaa sitten. Oletan puvun olevan ihan moderni, mutta ainakin se on hauskasti 40-luvun tyylinen. Olen myös alkanut tykätä taskullisista mekoista. Ne on vaan niin käteviä.

Sitten muihin asioihin. Lauantaina jos ei ole parempaa tekemistä (ja oletettavasti teillä tietenkään ei ole parempaa tekemistä), kannattaa suunnata YO-talon suuntaan. Siellä olisi luvassa taas aika hulppeata meininkiä. Uusien burleskiesiintyjien ensikatselmus nimittäin esittelee 14 tuoretta burleskiesiintyjää. Tällä kertaa luvassa myös ihan kansainvälistä fiilinkiä. Tulkaa mukaan, minäkin olen siellä, mutta tällä kertaa yleisön puolella kannustamassa.

inenglish

So the Winter finally came, with a bang. All though the lovely white snow we got has now turned into nasty puddles. I still wanted to tune into winter feeling and wore this Tirol-style dress, which I bought long time ago. I assume it is modern dress, but atleast it has 40’s vibes to it. I have also started to like dresses with pockets. They are so handy.

Then to the other issues. On Saturday, if you don’t have anything better to do (and assumably you don’t), you should head to the YO-talo. There is going to be again one amazing party. 14 new burlesque performers are going to showcase their talent on stage in New Comers Night. This time there will be also some international performers. Come and have a great evening, I will be there aswell, this time in the audience though.

tirol1

tirol2

558670_10201969357427279_113320477_n

EDIT – Kuten fiksut lukijanit jo huomasivatkin niin julisteeseen on
puikahtanut 
painovirhepaholainen. Oikea päivämäärä on siis 23.11.20113 /
EDIT – As my most clever readers have already noticed,
there is a mistake on 
the date on the poster. Real date is 23.11.2013

4 Comments

 1. Anne says:

  Mainoksessa on lokakuun päivämäärä. :/

  1. Rhia says:

   Anne – No kappas, niinpä onkin! Minäpäs informeeraan asianosaisia. Oikea päivämäärä on kuitenkin 23.11.

 2. Desiree says:

  Gorgeous, superstar burlesque queens need the odd night off to enjoy the entertainment … yes, that’s YOU!! xoxo

  1. Rhia says:

   Desiree – Well, I don’t consider myself as a superstar, atleast not yet. We will see what the life brings ;) but it was definitely fun to be just on the audience instead of on the stage. Even though, I love to be on stage aswell.

Comments are closed.