Heijastimia jakoon / Reflectors given away

Viikko on hirmuisen kiva aloittaa ilahduttamalla ihmisiä. Täten julistan The Most Awesome Heijastinarvonnan voittajat. Ihanaa että osanottajia oli niin runsaslukuisesti ja erityisesti minua ilahdutti että muutkin ovat huolestuneita näkyvyydestään tuolla pimeillä kaduilla kuin minä. Edelleen rohkaisen teitä hankkimaan heijastimia lisää, enemmän kuin sen yhden ainokaisen, niin että jokaisessa käyttämässäsi takissa roikkuu ainakin yksi.

Ja sitten itse voittajiin. Satunnaisgeneraattori arpoi voittajat osallistujaviestien joukosta kommentointijärjestyksessä, poislukien välistä toki omat kommenttini.
Heijastimet lähtevät piipukalle, Helena Väisäselle ja Tiinalle. Onnea! Sähköpostia on lähetetty voittajille ja nyt odottelen paluupostissa heidän yhteystietojaan jotta voin postittaa palkinnot.

Ihanaa viikkoa teille kaikille muillekin, musta tuntuu että tämä tulee olemaan aika hyvä.

 

inenglish

It is the most delightfull way to start the week by making people happy. So hereby I announce the winners of The Most Awesome Reflector Give away. It was fun to see so many participants and that people are actually worried about their visibility in the dark streets of Finland. I still encourage people to get more reflectors, not just that one, but one to each of your coats.

And then the winners. Random generator picked up the winners in the order of messages left on the post, excluding my own comments of course. Reflectors go to piipukka, Helena Väisänen and Tiina. Congrats! I already sent email to the winners and now I’m just waiting their reply so I can send the gifts on their way.

And you all have a good week, I think it is going to be one of the good ones.

winners
Satunnaisgeneraattori valitsi voittajat

35 osallistujan joukosta. /
Random generator picked up the winners
from 35 participants. 

kitty1

Taku toivottaa kaikille leppoisaa viikkoa! /
Taku the Cat wishes everyone joyfull week!

2 Comments

  1. AV says:

    Hei, olisiko sinun mahdollista muuttaa blogisi asetuksia niin, että artikkeli näkyisi kokonaisena myös syötteenlukijassa?

    1. Rhia says:

      AV – Itse kun en käytä koskaan mitään lukijoita niin en edes tajunnut että tuotakin voi muuttaa, mutta nyt pitäisi näkyä koko postaus.

Comments are closed.