Uusia tuulia / Blown away by new ideas

on

Tänään on tuullut aivan järjettömän kovaa, niin kovaa että heräsin siihen yöllä. Kuulemma joku myrsky. Ilma on tuulesta huolimatta ollut aurinkoinen joten uskaltauduimme pistäytymään kaupassa. Näin syksyn tullen olen taas inspiroitunut 20-luvusta joten pistin kauppareisulle päähän Mary Pihlajan 20-luvun tyylisen kupuhatun. Tiukka kupuhattu vaatii myös omanlaisensa, päänmyötäisen kampauksen. Vaan kaipaisiko tuo hattu jotain koristusta?

Muutoin viikonloppu on sujunut suunnitelmia tehdessä ja ideoidessa. Olen päättänyt panostaa blogiin vähän enemmän ja hyödyntää sitä paremmin yritykseni markkinoinnissa. Ja myönnettävä on että putiikkinikin vaatii vähän parempaa panostusta. Olen ollut henkilökohtaisista syistä koko vuoden hieman lamaantunut ja mikään ei ole hirveästi huvittanut. Mutta samaisten syiden vuoksi yritys on saatava pyörimään nyt paremmalla teholla.

Viikonlopun ajan olenkin yrittänyt imeä inspiraatiota ja ideoita netistä ja tehnyt suunnitelmia niin blogin kuin yrityksenkin suhteen. Nyt pitäisi vain jostakin löytää energiaa saada ne suunnitelmat toteutetuksi, mutta ainakin blogiin on tulossa hieman aktiivisempaa elämää tästä eteenpäin.

inenglish

Today it has baan really windy, so windy it woke me up in the middle of the night. They say it’s a storm. Despite of the wind it’s been really sunny today. So we dared to pop outside for some grocery shopping. This winter I have once again been inspired by 20’s fashion, so I wanted to wear my Mary Pihlaja 20’s style cloche. Tight cloche requires a hairstyle of it’s own aswell. Do you think the hat requires some decor?

This weekend has been mainly about making plans and getting ideas. I have decided to put more effort on my blog and start using it more to market my business. And I have to admit that I haven’t exactly been very good doing business either. For personal reasons I have been a bit paralysed this year and I haven’t really had the energy nor enthusiasm to work. But for the same reasons now I have to start doing serious stuff and make my business work more organized.

So during this weekend I have been drawing inspiration and ideas from the internet and making plans to spice up both my blog and business. Now I just have to find the energy to make those plans come to life. But atleast my blog should be getting more active from now on.

windyday1

windyday2

windyday3

9 Comments

  1. Lotta says:

    Kannustan ja komppaan ja autankin, jos vaan osaan! Heja heja, muru!

    1. Rhia says:

      Lotta – Kiitos, arvasin että suhun voin luottaa tässä asiassa ;) saattaa olla että joudut konsultoimaan mua tässä lähiviikkoina…

  2. Lotta says:

    At your service, dear!

  3. Stella says:

    Jep, nätti on hattu, mutta jotain se minustakin kaipaa. Kokeilisin lyijynharmaata tai kaneliruskeaa satiininauhaa. Jos näyttää turhan kepeältä tai juhlavalta, niin mitenkäs olisi kapea turkisnauha. ;)
    Ihana tämä blogisi on jo nyt, mitä olen noin kuukauden verran seurannut sen löydettyäni. Jos itse kaipaat siihen piristystä, niin anna palaa, baby. :D

    1. Rhia says:

      Stella – Jotain nauhaa minäkin tähän suunnittelin. Satiinia tai ehkäpä samettia? Kanelinruskea tai sammalenvihreäkin saattaisivat toimia. Mulla on myös kahta ruudullista taftinauhaa, mutta en ole varma niiden värisävyistä, toinen on sini-vihreä ja toinen lila-vihreä. Pitääpä testata.
      Kiitos kohteliaisuudestasi :D itse kun olen katsellut tätä jo varsin pitkään tällaisena (banneria lukuunottamatta on tainnut pysyä samassa kuosissa jo vuodesta 2010) niin kaipaan hieman piristystä sekä ulkoasuun että sisältöönkin. Ulkoasua uudistelen tässä pikkuhiljaa kunhan tuon isännän kanssa perehdytään noihin koodeihin hieman tarkemmin ja sisältöä samaten sitä mukaa kun uusia ideoita pulpahtelee. Toivottavasti tulevat muutokset miellyttävät lukijoita yhtä paljon kuin minua. Ja mukavaa että olet viihtynyt blogissani, on aina kivaa saada aktiivisesti kommentoiva lukija. Keskustelut lukijoiden kanssa ovat monesti itselleni blogini hauskin osio :D

  4. the hat need some color, maybe a felt flower and a ribbon?

    1. Rhia says:

      thorne garnet – My thoughts exactly. I’m going to check my stash for ribbons and see what I can do :D

  5. Amy says:

    Goody Goody! :)Happy to hear this and let know, if any kinda helping hand needed! I like the hat just like that, but it can be nice to apply somethings when wearing with other clothing?

    1. Rhia says:

      Amy – Hat is ok as it is, but I like to add something speacial to my outfits. Something that makes them unique. But I’m still thinking about my options with this hat.

Comments are closed.