Halloweenia juhlimassa / Celebrating Halloween

Halloween, tuo kauhu-fanien lempijuhla. Oijoi mitä settiä oli taas! Itsehän en voi kauhuleffoja katsoa syystä että liian vilkas mielikuvitus yhdistettynä jokseenkin graafisiin uniin tuottaa turhan realistisia painajaisia. Sen sijaan horror-teemaiset naamiais-asut on kiehtovia. Ja muutenkin on niin hienoa ihan vain katsella kun ihmiset ovat jaksaneet nähdä vaivaa. Lisäksi meillä on ihan parhaita ystäviä! Illan esitykset olivat myös mahtavia.

IN ENGLISH
Halloween, that favourite time of year for horror fans. It was amazing! I can’t watch horror movies myself because too creative imagination combined to rather graphic dreams produces way too realistic nightmares. But I’m fascinated by horror themed costumes. And it’s so nice to see how people see the effort of dressing up. Plus, we have the most awesome friends! Not to mention the shows of the evening. What a blast!

H&T2013_1

Surullinen klovni ja Evil Mr Spock /
Sad clown and Evil Mr Spock

H&T2013_2

V niinkuin Verikosto, eli  Guy Fawkes-naamari
muutettuna meikiksi. Edes ystäväni eivät tunnistaneet minua. 
Eikös se ole merkki hyvästä työstä? /
V for Vengeance, a.k.a Guy Fawkes-mask
turned into make up. Not even my friends recognized me.
Isn’t it a sign for a job well-done?

H&T2013_3

Illan juontaja, hammaslääkäri-gynekologi Siiki sekä Evil Mr Spock. /
Host of the evening, dentist-gynecologist Siiki and Evil Mr Spock.

H&T2013_4

Kuolemakin kävi kinkereillä. /
Lady Death visited the party.

H&T2013_5

Tämä zombie-vauva oli ehkä oma suosikkini illan asuista. /
This zombie-baby was probably my favourite of the costumes.

H&T2013_6

 Kauhuleffojen ystävät tunnistavat heti: Samira /
Friends of horror movies recognize straight away: Samira

H&T2013_7

 Tonto oli hukannut Yksinäisen ratsastajan jonnekin. /
Tonto had lost the Lone Ranger somewhere.

H&T2013_8

Pukukilpailun voittajia /
Winners of the Costume Contest

H&T2013_9
Pukukilpailun voittaja /
Winner of the Costume Contest

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Wow, tuo meikkisi on uskomaton o_O. Ja tuo zombiemaha on jotenkin tosi häiritsevä :D. Arvaan että viikonlopun bileissä meininki on ollut hieno, itselläni oli ihan privaatit horror-tunnelmat migreenin kanssa :(. Taas.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos, sitä meikkiä oli kyllä hauska tehdäkin. Zombiemaha oli kyllä hämmästyttävä :D en ole ikinä nähnyt semmoista. Ja voihan kurjuuden kurjuus taas sen migreenin kanssa! Tää kuulostaa varmaan huonolta vitsiltä mutta olikos sulla migreeniin estolääkitys olemassa? Jos ei ole ja sen käytölle ei ole estettä niin suosittelen harkitsemaan sitä, itselläni kyllä toimii pääsääntöisesti ihan hyvin ja pitää suurimman osan migreeneistä poissa. Vaihtoehtoisista hoitomuodoista olen kuullut että viljojen pois jättäminen voisi auttaa migreeniin sekä magneesin syöminen reiluina annoksina voisi auttaa. Itsellä kun tuo vatsa reistaa sen verran usein niin en koskaan uskaltanut syödä sitä magnesiumia niin suuria annoksia että siitä olisi ollut huomattavaa vaikutusta joten lakkasin. Magnesium kun kuulemma pistää vatsan sekaisin jos ottaa liian paljon liian nopsaan.

 2. Hehkuvainen says:

  Olen kokeillut kolmea eri estolääkettä, mutta niistä kaikista tuli ihan hirveän huono olo joten en halunnut käyttää niitä. En tiedä mitä ne oikein tekivät mutta tuli sellainen kuristava tunne :/. Apua niistä oli satunnaisesti eli ei takeita. Hyvä että sinulla on estolääkkeiden käyttökokemus plussan puolella!

  Olen ollut kerran kokeeksi puolisen vuotta gluteenittomalla ruokavaliolla, en syönyt lainkaan kotimaisia viljoja (en edes kauraa). Ei ratkaisevaa vaikutusta. Tästä tosin on vuosikausia aikaa, joten en tiedä vaikka nyt tilanne olisi jotenkin toinen.

  Herkkävatsaisena minuakaan ei tujut magnesiumit innosta, mutta kai sitä voisi kokeilla sentään.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Joo mä jotenkin arvasinkin että joku pätevä syy sulla varmaan on. Kurjaa jos ei mitään apua kohtauksiin saa. Itse olen vähän epävarma tuon täsmälääkkeen toimivuudesta. Ekan kerran kun sitä kokeilin tuli lääkkeestä huolimatta ensiapu-reissu. Eli jos päänsärky ei ihan kalloa halkaiseva ole niin mieluummin sitten jätän kokeilematta että onko toisella käyttökerralla lopputulos sama… Mä saatan ottaa tuon magnesiumin vielä uudestaan kokeiluun tässä jossain vaiheessa. Ne määrät mitä sitä pitäis syödä on vaan niin järjettömiä että en tiedä huvittaako…

Comments are closed.