Neonvaloja Turussa / Neonlights in Turku

Hellurei hyvät ihmiset! Nyt ois taas semmosta kinkeriä tulossa ettei mitään rajaa. Tällä kertaa joutuu vähän matkustamaan, nimittäin Turkuun. Älkää ottako sitä pahalla, voittehan samalla käydä tekemässä sitä mitä tamperelais-teekkaritkin tekevät ilmeisesti vuosittain, eli käydä hyppimässä Turun torilla yrittäen upottaa sitä. Mutta sen lisäksi kannattaa myös osallistua yhteen maamme isoimmista ja kimaltavimmista burleskitapahtumista, nimittäin Turku Burlesque Weekendiin. Tänä vuonna onkin luvassa kaikenlaista herkkua, sekä koti- että ulkomailta. Ja jos on oikein tarkkana niin allekirjoittaneenkin saattaa nähdä siellä lauantaina riehumassa karvalakki päässä. Lippuja tapahtumaan saa Tiketistä. Mutta ei siinä vielä kaikki! Perjantaina burleski-viikonlopun polkaiseen käyntiin NewComers Night ’13 jossa luvassa aivan uusia, ennennäkemättömiä burleski-esiintyjiä ja esityksiä. Ja lauantaina päivällä voi virittäytyä tunnelmaan jo perinteeksi muodostuneella burleski-kirppiksellä. Sunnuntaina viikonlopun päättää Dr. Sketchyn Anti-Art School. Luvassa siis kaikenlaista hauskaa hubaa. Tulkaa mukaan!

IN ENGLISH
Hiya peeps! Once again there is the most awesome party coming up. This time you have to travel to Turku. You can try and do what polytechnic students from Tampere try to do every year (so I’ve heard) and jump on the Turku market place trying to sink the town, OR you can join us in the awesome Turku Burlesque Weekend. This year it is going to be fabulous, we get both local and foreign treats. And if you keep your eyes open you might even see me there messing around in my fur hat. Tickets are still available in Tiketti. But wait, there is more! Weekend is launched on Friday by NewComers Night ’13, where you can see brand new performers and performances. On Saturday you can suck in the burlesque athmosphere in burlesque flea market. And weekend is finished with Dr. Sketchy’s Anti-Art School on Sunday. So all sorts of fun for the whole weekend. Join in!

 

969555_623051337720107_1549336223_n

2 Comments

  1. Lumira says:

    Itse tuli piipahdettua Klubin kekkereissä eilen ja oli kyllä mahtavuutta. Teidän numeronne oli muuten melko loistava!

    1. Rhia says:

      Lumira – No hitsi vie, harmi etten tullut sinua tunnistaneeksi yleisön joukosta! Kiitos! :D

Comments are closed.