Kimallus jatkuu / Sparkling continues

on

Viikonlopun jälkeen paluu arkeen ei tunnu ihan niin kovalta kun aloittaa sen kangastukussa. Etenkin jos voi hypistellä siellä kaikkeaa kimaltavaa. Katsokaa nyt! Hyllymetreittäin kaikkea pörröistä ja välkehtivää. Siellä voi ihan vähän vaikka tulla hulluksi.

Oikeasti ostin vuori- ja tukikangasta. PÖH!

IN ENGLISH
It’s not so hard to return to everyday life after fabulous weekend when you start it by visiting in fabric wholesale. Especially if you can put your fingers on all sparkly stuff. Look at this! Meters after meters of fluffy and glittery stuff. Person might loose their mind in there.

For real I bought lining and interfacing. BOOHOO!

fabrics1

fabrics2

fabrics3

fabrics4

fabrics5

4 Comments

 1. Holy cats! Miles of sequin!

  1. Rhia says:

   thorne garnet – yup… holy cats indeed!

 2. Hehkuvainen says:

  Bling bling -taivas on selvästi löytynyt :D.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – No just se :D

Comments are closed.