Only the top quality for you, my darling

Huippulaadukkaiden ja odotettujen peili-valokuvien sarja jatkuu. Sunnuntaina kun olin jo sen verran tolpillani että autossa istuminen ja kävely onnistui luontevasti lähdettiin pikavisitille Jyväskylässä järjestettävään Finncon-tapahtumaan. Matkalla napattu vessakuva on tietysti peili-kuvien aatelia. Päivän kiinnostavin luento oli Dr Who – Roots of British scifi, jota isäntäkin sujuvasti kuunteli. Finnconissa aiemminkin luennoinut Kristoffer Lawson esitteli englantilaisen scifin historiaa. Mielestäni tunnin esitelmä oli aivan liian lyhyt ja juttua olisi kuunnellut mieluusti pidempäänkin. Ensivuonna Finncon järjestetään Turussa ja 2012 Tampereella.

Oli mulla ihan oikeeta asiaakin. Ystävällisesti muistutan kaikkia lukijoitani että päivittäkää omissa blogeissanne linkkilistoilla blogini uuteen osoitteeseen. Turha niitä ihmisiä on ohjata tonne vanhaan osotteeseen kun ei siellä enää mitään tapahdu. Kiitos.

IN ENGLISH
The series of awaited top quality mirror-photos continues. On sunday I was able to walk and sit in the car so we went for a short visit in Jyväskylä to see Finncon, largest finnish scifi-event. Mirror-photo taken during the trip in the toilet is of course, top of the range. Most interesting seminar for the day was Dr Who – Roots of British scifi, which also my boyfriend was able to follow. Kristoffer Lawson introduced us the history of british scifi with one hour lecture. I think one hour was way too short time for such interesting issue and would have loved to hear more of him.

But actually I had some important issue for today aswell. Kindly I remind all my readers to update my new blog address to your own blog linklists. It’s pointless to guide people to the old blog since there’s nothing happening there anymore. Thank you.


Kesän lempimekko ja lempikassi /
My favourite dress and favourite bag for the summer.


Julkaisematta jäänyt kuva jostain toukokuulta /
Unpublished photo from may.

Be the first to like.

2 Comments

  1. Wempula says:

    Linkitin sut mun sivuille :) Onhan se ok?

    1. Rhia says:

      Wempula – no totta maar :D

Comments are closed.