Girlfriend in a coma

Huh mikä viikko takana! Olen mennyt sellaista matalalentoa maanantaista lähtien että vintagemekot ja glitterit ja kangaspakat vaan pöllyää. Viikonloppuna oli Restaurantapäivät Kangasalla jossa olin Fintage ry:n päydässä hommissa ja lauantaina oli illalla vielä Burlesque Assassins-leffan Suomen ensi-ilta ja burleski-kemut. Illan erikoisvieras Xarah von den Vielenregen oli majoittumassa meillä kotona pari yötä ja siitä syystä me ollaan isännän kanssa siivottu aivan hulluna koko viime viikko. Xarah kun on allerginen kissoille ja pölyille (meillä on molempia) ja olishan se nyt ollut aika karua jos illan päätähti olisi joutunut perumaan keikan massiivisen allergiakohtauksen takia. Onneksi saimme paikat puts planko ja kaikki meni hienosti. Xarah on aivan ihana ja hauska ihminen ja meillä oli superkivaa koko viikonlopun. Mutta jestas mikä väsy sitten sunnuntaina! Koomapotilaillakin on varmaan parempi meininki kuin meillä sunnuntai-aamuna, täällä oli kolme aika voipunutta hahmoa aamupalapöydässä. Tällä aasinsillalla päästäänkin päivän soundtrackiin joka löytyy alta.

No koko viikonloppu oli niin järjettömän kiireinen ja mielessä miljoona asiaa niin että ei tullu otettua juurikaan edes valokuvia. Burleskibileistä ei yhtään! En voi uskoa itseäni, valokuvauksen harrastaja joka ei ota bileistä yhtään kuvaa! Laa-di-daa.  Eikä edes ryhmäkuvaa Xarahin kanssa, voihan räkä! No, on mulla tässä pari kuvaa muista asioista, kuten noista vähäisistä löydöistä jotka tein Restaurannasta. Nyt pitää taas palata arkeen ja lähteä perehtymään työasioihin. Ei kyllä kamalasti houkuttele.

IN ENGLISH
What a week! I have been practically flying around since last monday. There was one of the Finland’s biggest car part & junk swap meet last weekend. I was working there for two days and on Saturday I was also performing in Burlesque Assassins Finnish Movie Premier & Burlesque party. Special guest for the evening was Xarah von den Vielenregen and she stayed at our place for two nights. Which meant me and hubby have been cleaning like maniacs for the whole week. Xarah is allergic to cats and dust (we got both) and it would have been pretty gruesome if the main star had to cancel performance due to massive allergy reaction. Thankfully we got everything cleaned and things went well. Xarah is such a sweet person and fun to hang around with. We had fabulous weekend. But OMG we were tired on Sunday! I’m pretty convinced that even coma patients have better groove than we did on Sunday morning. There was three pretty exhausted persons in the breakfast table. And that brings us to the soundtrack of the day, which you can find below.

I was so busy for the whole weekend and I had million things to think about so I didn’t take much photos at all. None from the burlesque party! I just can’t believe myself, hobby-photographer who didn’t take any photos at the party! Lah-di-daa! And not even the group photo with Xarah, oh bugger! Well, I got couple photos, like the little finds I made in Restauranta. Now it is time to return to everyday life and work. Not very tempting.

RR_2013_1

RR_2013_2

RR_2013_3

RR_2013_4

Söpöisät hiuspinnit, ikä tuntematon /
Cute hair pins
, age unknown

RR_2013_5
Autokuskin hattu Ameriikoista / Chaufers hat from America