Greetings and Suvi-vintage

Aah miten kiireinen viikko on takana ja vielä kiireisempi viikonloppu edessä. Olen taas paniikissa ommellut kaikki illat ja lähestulkoon yötkin ja stressannut kaikesta mahdollisesta. Mutta huomenna ehkä helpottaa jossain vaiheessa.

On nimittäin taas aika Suvi-vintagen, Fintage ry:n järjestämän kesäkarkelon. Olen pasteeraamassa paikalla molempina päivinä. Lauantaina minut voi nähdä Tallipihalla lavalla burleskimaistiaisen (lapsiystävällinen versio) muodossa ja illalla Teerenpeli Teasessa koko uuden numeron ja sunnuntaina taas on vuorossa Fintagen pukunäytös jonka ajattelin juontaa. Lämpimästi tervetuloa molempina päivinä sekä Tallipihalle että Teerenpeliin. Moikkaamaankin saan tulla, en pure. Ja ohessa pieni makupala siitä mitä on huomenna tulossa. Jännittää taas aivan älyttömästi, mutta hyvin se menee. Onneksi on tuo rikostoveri niin hulvatonta seuraa.

IN ENGLISH
Oh dear it has been hectic week and even more hectic weekend is about to come. I’ve been sewing all evenings and pretty much nights aswell and stressed about everything. However tomorrow it will ease up at some point.

I mean, it is time fore Suvi-vintage event, organized by our little vintage association, Fintage ry. I will be there both days. On saturday I will be doing little sneak peek of our new burlesque number (childfriendly version) and in the evening the whole new number in Teerenpeli Tease. On Sunday there will be Fintage fashion show which I will be hosting. I warmly welcome you all on both days, to Tallipiha and Teerenpeli. Come and say hello, I won’t bite. And here’s a little treat for you what is about to come tomorrow. I’m so nervous but it will be fine. Thankfully my partner in crime is such a hoot.

The-Valentino-Sisters-HankoV2 small

Kuva J. Linden, kuvan lainaaminen vain kuvaajan luvalla /
Photo J. Linden, use of the photo requires permit from the photographer.

2 Comments

  1. great photo! Too bad I’m so far away, sounds like a fun weekend

    1. Rhia says:

      thorne garnet – thanks! It’s a shame you are so long way away :D it was really fun weekend, which was (again) ruined by my migrain on sunday… but overall, it was fun.

Comments are closed.