Henkariyllätys / Hangersurprise

on

Oletteko huomanneet miten suurin osa vaatteista ei näytä henkarissa oikein millekään? Okei, sanotaan suoraan että näyttävät hirveän rumille. Yllättäen ne vaatteet jotka näyttävät henkarissa hyvälle, näyttävät usein päällä järkyttäville. Ja ne jotka näyttävät henkarissa rumille näyttävätkin päällä hyvältä. Täysin epäloogista vai mitä. Mutta minä todistan teille että tämä on fakta. Katsokaapa vaikka tätä samettimekkoa. Löysin sen ennen joulua kirppikseltä muutamalla eurolla.

IN ENGLISH
Have you noticed how most clothes don’t look good on a hanger? Ok, let’s face it, they look horrible. Surprisingly those which look good on the hanger look horrible on you. And those horrible on hanger, quite often look good on you. Completely illogical, don’t you think? But I will prove to you it is a fact. Just look at this velvet dress. I found it before Christmas just for couple of coins.

velvetdress1

Henkarissa / On the hanger
“Woot?”

velvetdress2

Irtokaulus – vintagea
Rintaneula – lahja ystävältä
Hopeinen riikinkukkoriipus – kirppis
(alunperin korvis jonka pari oli kadonnut)

Collar – vintage
Brooch – gift from a friend
Silver peacock pendant – thrifted (originally
an earring that lost it’s pair)

velvetdress3

Päällä / Wearing it
“Ooh yes!”

velvetdress4

Ja sitten homma lähti vähän käsistä, kuten tavallista. /
And then, things got a bit out of hand, as usual.

velvetdress5

3 Comments

 1. Sara says:

  Totta!! Ja aina jos myyn vaatteita vaikka fb:n kirppiksillä, on kivempi laittaa kuvia kun ne on päällä, saa todella paremman kuvan millanen vaate on :) Tuo mekko näyttää tosi kivalta yllä! :)

 2. Hehkuvainen says:

  Hih! Jotkut vaatteet vaikuttavat siltä että ne on tehty ainoastaan henkarissa roikotettaviksi, useimmat taas tarvitsevat selkeästi enemmän kolmiulotteisuutta. Tuttu tunne siis. Ja mekko on upea!

  1. Rhia says:

   Sara – Joo, ei myynti-ilmoituksissa henkarilla oikein saa käsitystä. Itse myyn myös sen kokoisia että eivät mahdu itselle päälle niin usein tulee kuvattua sitten henkarikuvia. Tosin onhan noita töissä mallinukkeja joita vois käyttää siihen, ja olen käyttänytkin joskus :D Ja kiitos!

   Hehkuvainen
   – Juu, se on joka kerta yhtä hämmentävää kun henkarilla katsoo jotain vaatetta että ompas tosi hieno ja sitten kun pukee päälle niin hyvä ettei nauruun purskahda kun se ei sitten päällä olekaan enää yhtään niin hieno :D Ja vintagemekot on lähes järjestään semmoisia että ei niistä oikein henkarilla saa kunnolla käsitystä.

Comments are closed.