I wear your grandad’s clothes

on

Näyttää huolestuttavasti siltä että tyylini kulkee kohti pappatyyliä. Mutta ei se mitään sillä pappatyyli rokkaa mennen tullen. Nyt minäkin voin laulaa “I wear your grandad’s clothes, I look incredible”. Tässä siis tämän viikon kostyymiä ja harmaa villaliivi in action.

IN ENGLISH
Is it worrying that my style is looking more and more like grandad? I don’t think it’s that worrying because grandad style rocks! Now I can also sing ” I wear your grandad’s clothes, I look incredible”. So here’s my this week’s outfit and gray handknitted wool waistcoat in action.

pappa1

pappa2

pappa3

8 Comments

 1. Olivia Rouge says:

  THRIFT SHOP!!! Toi on meidän Tesoman Hurjien tänhetkinen official bootyshakin partyin biisi. THIS IS FUCKING AWESOME. Et sillee. Morjes.

 2. Rhia says:

  Olivia – Hemmetin hyvä bootyshakin partybiisi :D

 3. Desiree says:

  But honey, you’re all woman in grandad’s clothes! Pinstripe trousers and knitted waistcoat … I die! xoxoxoxo

 4. Katrij says:

  Kivan persoonallinen asu! :)

 5. Rinna says:

  OH! Hipeltelen aina kirppiksillä kauniita käsinneulottua pujoliivejä, mutta en ole keksinyt kuinka niitä voisi oikein pukea ylleen. Mutta nytpä sen näen! Ihan mahtava look!

  1. Rhia says:

   Desiree – Indeed I am :D and I rock the grandad style!

   Katrij – Kiitos. Housut ovat yksi lempparivaatteistani, 30-luvun miestenhousut.

   Rinna – Minäkään en aiemmin oikein tiennyt miten voisin käyttää liiviä. Jotenkin se oli mukamas hankala vaate mutta samalla olen haaveillut käsinneulotusta liivistä. Ja sitten kun tämä maksoi vain kokonaisen yhden euron niin ajattelin että pakkohan se on mukaan ottaa :D

 6. plaa says:

  Njaa, miesten lumppuja puettuna rehevän naisvartalon päälle. Ainutlaatuista ja oivaltavaako?

  Olen seurannut tätä blogia jo vuosia. Osa postauksistasi kolahtaa ihan täysiä, mutta jotkin postaukset, kuten tämä, eivät herätä minussa mitään fiiliksiä. Enimmäkseen tykkään postauksistasi, missä esittelet jotain itsesi tuunaamaa juttua. Olet kyllä kovin taitava vaatehuoltaja/tuunaaja.

  1. Rhia says:

   plaa – Kiitos palautteestasi. Mielestäni kaiken ei tarvitse olla ainutlaatuista ja oivaltavaa. Ja kun pukeutumisesta on kyse niin kutakuinkin kaiken on joku toinen jo tehnyt aiemmin. Eli aika harva bloggaaja pystyy luomaan täysin uniikkeja ideoita ja asukokonaisuuksia joita ei ole kukaan koskaan missään nähnyt aiemmin. Ja sekin on ihan jees. Elämä kävisi aika kurjaksi ja stressaavaksi jos jokaisen julkaisemani asun kohdalla pitäisi miettiä että onkohan tämä nyt riittävän ainutlaatuista. Mulle pukeutumisessa pääasia on kuitenkin että viihdyn itse niissä vaatteissa.
   Tuunattuja juttuja ei ole viimeaikoina kamalasti ollut koska en ole hirveästi ehtinyt tai jaksanut niihin keskittymään. Ehkäpä voit sitten ohittaa ne postaukset jotka eivät sinua niin paljoa kiinnosta ja lukea vain tuunaukset silloin kun niitä tulee. Itse haluan kuitenkin pitää blogin sisällön sillä tavalla monipuolisena että en keskity pelkästään yhteen tiettyyn aiheeseen.

Comments are closed.