Neat-o freak-o shopping experience into outfit

Laiska lauantai vaihteeksi, joten tänään ehdin vähän kirppistellä. Kotiin palasin kassi täynnä edullisia löytöjä. Kun pitää silmänsä auki niin kaikenlaista voi löytää tosi edullisesti. En malta odottaa että pääsen käyttämään näitä juttuja! Hei, näistähän saisi jo kokonaisen asun. Hmm…

IN ENGLISH
Lazy Saturday for a change so I had time to do some thrifting. I returned home with a bagfull of good bargains. Keeping your eyes open is definitely worth it, you can find all sort of stuff with pennies. Can’t wait to utilize these! Hey, these would make a one whole outfit. Hmm…

shoppering1
Kaikki tavarat kuvassa maksoivat 1-6€/kpl

Silkkinen smokkivyö, hopeiset juhlakengät, pilkullinen solmio, vatsatanssihuivi,
käsinneulottu liivi, kansanomainen kangas, beige hapsuverho.

All items in the photo for just 1-6 € each
Silk tuxedo belt, silver shoes, polkadot tie, bellydance scarf, hand knitted
waistcoat, striped fabric, beige fringe curtain.

shoppering2

shoppering3

Aaaaaand, voilá!
Asu suoraan kuin katumuotisivustolta

Aaaaaand, voilá!
Outfit like straight from street fashion online community.

shoppering4

Thihihiiiiii!

11 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  “Ja yllä näemme tamperelaisen muotibloggaajanaisen kansallisasun. Perinteinen väljähihainen paita kootaan smokkivyön ja vatsatanssihuivin avulla. Kansallisasun liivi on pääväriltään harmaa ja kengät hopean väriset. Himmeästi kimaltava hamekangas solmitaan lanteille niin, että hapsut jäävät roikkumaan etualalle. Pilkullinen solmio kuuluu sekä naisen että miehen kansallisasuun ja se voidaan pukea sekä kaulaan että vyötärölle vatsatanssihuivin tilalle. Asuun kuuluvat korut, ns. kolikkojäljitelmät, kiinnitetään vatsatanssihuivin reunaan. Tapa juontaa juurensa ajasta, jolloin varallisuutta kannettiin vyötäröllä näkyvillä. Myöhäisempi versio kansallisasun kolikkojäljitelmähuivista on niin kutsuttu vyölaukku, joka oli suosittu varsinkin 1980-luvulla.”

  :D

 2. Desiree says:

  Oh wow!!!! What incredible treasures and I love the final pic SO much. An outfit. Right there, straight away, wearing it all!! Ahhhhhh you are wonderful Rhia! xoxo

 3. Rhia says:

  Hehkuvainen – XD kyllä!

  Desiree – The outfit would actually work even better without the waistcoat and tie, but I wanted to include all my today’s finds on this one :D I’m not sure if I’d actually wear this outfit, but it was fun to create it. And it proves that basically anything is wearable :D I think I quite like the shiny curtain as a skirt.

 4. hahaha……love it!

  1. Rhia says:

   thorne garnet – It was fun ;)

 5. Ti says:

  :D :D :D

  1. Rhia says:

   Ti – Sun kommentti oli menny spämmilaatikkoon, onneksi bongasin sen sieltä ja sain palautettua oikealle paikalleen. :D

 6. Lotta says:

  Olet huippu! Nauroin itseni tärviölle :)

  1. Rhia says:

   Lotta – No emmää voinu sille mitään kun noi kankaat suorastaan huusi että ne haluaa osaksi semmoista fantsua katuasua :D Isäntä pyöritteli silmiään, mut sepä ei luekaan noita street fashion sivustoja joita tämmösiä asuja just bongailee!

 7. Ulla-Riikka says:

  Hihi loistavaa.

  1. Rhia says:

   Ulla-Riikka – Minä kiitän :D

Comments are closed.