Ojasta noustaan / Pulling yourself together

Tällä viikolla kirjoitan Tamperelaisen Tyyliä & Tuunausta-palstalla siitä miten selvitään pakkaamiskatastrofista. Minulle nimittäin kävi viikonloppuna kehnosti. Olimme isännän kanssa menossa koko viikonlopuksi Helsinkiin Burleski-festareille katsomaan Dirty Martinia, Tigger!iä ja muita upeita ihmisiä. Viimeviikko ja sitä edeltäväkin olivat superkiireisiä, mutta luulin suorittaneeni pakkaamisen huolella. Vaan kuinkas sitten kävikään.

Perjantaina noin klo 16 sai tämä täti täydellisen meltdownin (= ihan kirjaimellinen itkupotkuraivari!) hotellihuoneessa kun avasin matkalaukun eikä siellä ollutkaan meikkipussia. Siis mitvit?!?! Olin pakannut kaiken tarpeellisen huolellisesti meikkipussiin mutta unohtanut pakata sen matkalaukkuun. “JEE!”. Noh, vartin itkupotkareiden jälkeen kasasin itseni ja totesin että hittovie minähän väsään sen meikin vaikka tyhjästä. Noh. Onneksi matkalaukussa oli kuitenkin monimahtava (sanokaa nyt pliis että tekin inhoatte tuota sanaa siitä typerästä miesten deo-mainoksesta ?) Coastal Scents’in 88 Mirage-paletti. Ja käsilaukusta löytyi huulipuna, -sivellin ja pinnejä. Paikallisesta marketista kävin hätsynpikaa ostamassa kivipuuterin ja meikkisieniä.

Ja niin siinä sitten kävi että tämä kätevä emäntä taikoi itselleen meikin yhdellä jättikokoisella luomiväripaletilla, kivipuuterilla (joka muuten edelleenkään ei mielestäni sovi mihinkään muuhun kuin meikin korjailuun) ja huulipunalla. Ja täydestä meni kuin väärä raha!

IN ENGLISH
My this weeks Style-article in local newspaper was about dealing with packing catastrophies. I had a little mishap during the weekend. Me and my hubby were going away for the whole weekend, to see Dirty Martini, Tigger! and other burlesque stars in Helsinki Burlesque Festival. Last week and week before that were super crazy, but I thought I made my packing carefully. And look what happened.

On Friday around 16.00 I got complete meltdown in our hotel room. I opened our suitcase and the makeup bag wasn’t there. I mean seriously!?!? I had packed everything essential in the makeup bag, but forgot to pack that into the suitcase. “YAY!”. Well, after about quarter of an hour of literally kicking, screaming and shedding some tears of anger I managed to pull myself together and decide that darn it, I’m going to create the makeup from nothing. Thankfully I had my huge Coastal Scets 88 Mirage palette with me. I also had lipstick, lipbrush and couple bobby pins in my handbag. From local supermarket I bought pressed powder and makeup sponges.

And so it happened, I made my whole makeup with just one giant eyeshadow palette, pressed powder (which I still think is only good for little touch-up, rather than creating a makeup) and lipstick. And it worked like fake money!

 shadowpallette
Numerot 1-4 – luomille
Numerot 1 & 4 – korostus
Numero 5 – varjostus
Numero 6 – poskipuna
Numero 7 – matta ihonvärinen, tummat silmänaluset

Numbers 1-4 – eyeshadows
Numbers 1 & 4 – highlight
Number 5 – sculpting
Number 6 – blush
Number 7 – matte skin colour, dark under eyes

burlescopolis5

burlescopolis3

 

2 Comments Add yours

  1. Hehkuvainen says:

    Hyvä sinä! Loppu hyvin, kaikki hyvin :). Törmään ensimmäistä kertaa sanaan “monimahtava”. Ei haittaisi jos olisi viimeinen kerta, ei tuo ehkä omaan sanastoon sovi.

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Juu, ei se ilta sitten lopulta mennytkään pilalle huonon meikin takia :D Ei tuo sovi minunkaan sanastooni mutta juukeli kun ne esittää sitä mainosta tv:ssä jatkuvasti niin se on jäänyt kuin vahingossa päähän ja tuli tietysti mieleen juuri juttua kirjoittaessa.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.