Pa-har-tay!

Jos viikonlopun aktiviteetit ovat vielä avoinna niin tässä on kuulkaas yksi mahdottoman hyvä vinkki. Vapriikissa tapahtuu taas vintagen merkeissä koko viikonlopun. Kyllä, luitte aivan oikein. Lauantaina museon ovet aukeavat klo 10 ja sunnuntaina tapahtuma on ohi kuuden jälkeen. Luvassa on musiikkia, tanssia, pukunäytöstä, neoviktoriaanista valokuvaamoa, burleskia ja paljon paljon muuta! Allekirjoittaneen ja Cherisen yhteispöydästä löydät vintage-tyylisiä ihanuuksia. Tulkaa ihmeessä ostoksille. Nähdään Vapriikissa!

PS. Käteistä mukaan!

IN ENGLISH
If you are around the neighbourhood and still open for weekend activities, there is one really good tip. In Vapriikki Museum center is open whole weekend with vintage treats. Yes, you read correctly. Saturday museum opens at 10 and event closes on sunday after six. There will be music, dance, vintage fashion show, neovictorian photography, burlesque and lots more! You can find vintage themed goodies on Cherise’s and Evil Dressmakers shared table. Come and shop. See you in Vapriikki!

PS. Bring cash!

capelet

Rose-keeppi
Myytävänä Vapriikki-Vintagessa
Myyty/

Rose capelet
For sale in Vapriikki-Vintage
Sold

scarabee1

Scarabee-mekot
Myynnissä Vapriikki-Vintagessa /
Scarabee dresses
For sale in Vapriikki-Vintage

scarabee2

541771_10151244305363129_959205932_n

2 Comments

  1. Desiree says:

    I’m certainly not surprised the rose capelet has sold, it is utterly exquisite as are the beautiful frocks with their neckline details. Oh so much joy to see!! Hope you’re well my lovely friend:) xoxoxo

    1. Rhia says:

      Desiree – I have made these capelets in white and light pink, but I think I like pink better. Especially the rose looks very pretty in my opinion. Unfortunately I have now run out of pink faux fur and pink taffeta so there won’t be more of these until I find suitable fabrics. And I’m quite well, thank you for asking. All though my feet were pretty much dead after standing two days in a row at my table ;)

Comments are closed.