Her Royal Loudmouth

Huomasin että blogissahan ei ole aikoihin ollut kissasöpöys-postausta. Joten ajattelin sitten pläjäyttää kerralla useamman kuvan. Onnekseni Taku on varsin kuvauksellinen kissaneito. Tai ehkä on parempi puhua Hänen Kuninkaallisesta Korkeudestaan jonka määräyksiä tulee totella välittömästi. Takun lempileluja ovat musta karvanpala joka oli entisessä elämässään hämähäkki, tonttuhattuinen kettu jonka häntänä toimii nippu höyheniä ja kaikki mikä vähänkään kevyemmin liukuu lattialla ja rapisee kivasti.

Alituista huolta aiheuttavat ikkunan toisella puolella pörräävät linnut jotka ilmeisesti ovat käskytyksen tarpeessa. Parveke on Takun suosikkipaikka ja sinne vaaditaan pääsyä äänekkäästi jopa kovalla pakkasella. Lämmin sauna on mielipaikoista numero kaksi, kunhan on ensin vähän latkittu vettä suihkun lattialta. Herkkuruokaa ovat kuivatut pikkukalat, mutta vain tietystä kaupasta ostetut, tietyn merkkiset ja järkyttävän pahanhajuiset kalat. Takun lemppariharrasteisiin kuuluu kovaääninen kehräys öisin, emännän päältä käveleminen useita kertoja päivässä ja kynsillä roikkuminen erinäisistä paikoista, kuten emännän vaatteista, huonekaluista ja raapimapuusta.

IN ENGLISH
I just noticed that there hasn’t been any cute cat posts for a while here. So I thought, let’s share some cat-cuteness in bulk. To my luck Taku The Cat is very photogenic cat lady. Or should I say Her Royal Highness, who’s orders must be obeyed immidiately. Her favourite toys are piece of black fur which used to be spider shaped toy in it’s previous life, fox wearing elf hat and small feathers as a tail and anything that rolls on the floor and rattles.

Birds behind the window are always a bit worrying and obviously require some vocal commands. Balcony is Taku’s favourite place and she regularly demands to go there, very loudly, even on very cold weather. Warm sauna is her favourite place number 2, as soon as she has licked some water from the shower floor first.  Best treat is dried fish, but only specific, horribly smelly dried fish, bought from specific shop. Taku’s favourite hobbies are loud purring at night, walking ontop mum several times a day and hanging from the claws on mums clothing, furniture and scratching pole.

Takuleikkii

Taku&fox
I wuvz my box and my fox

Takujouluna2

Takujouluna1

Takulaatikossa2

Takulaatikossa1
Mums, I fitz in da box!

9 Comments

 1. Tasha says:

  What a sweet face. I love the little blip of black on her nose. Somehow I just had a feeling before seeing the post that when I saw the title, it -must- be about a cat. I guess there’s just something about them, isn’t there?

 2. Sanski says:

  Mikä söpöläinen <3
  Minkäs ikäinen Taku olikaan? Silmistä hohkaa sekä pentumaisuus että arvokas vanharouvamainen katse. Miten sielukas kisuli hän onkaan!

  1. Rhia says:

   Tasha – Yes, the little black blip is quite adorable :D I suppose it’s the cat’s independence and somewhat stubbornness that relates to the Royal attitude. I love most animals, but cats have always been the animals that I adore.

   Sanski – Taku on nyt jotain päälle seitsemän. Ihan tarkka ikä ei ole tiedossa mutta tänä vuonna tullee 8 vuoden ikään. Ja mielestäni ikäisekseen kyllä varsin leikkisä kissa. Yleensä leikkikohtaus iskee silloin kun pitäisi isäntäväen mennä nukkumaan :D Myöskin ikäisekseen varsin pienikokoinen joten monet luulevat pentukissaksi (toisin kuin edellinen kissani joka taas oli vastaavasti normaalia isokokoisempi). Hirveän seurallinen ja kova juttelemaan. Alkuun kun Taku tuli meille ja meni nokosille niin aina nokosilta herättyä piti maukua äänekkäästi niin kauan kunnes joku vastaa jotain. Nykyään on vähän rauhoittunut tuosta, mutta edelleen kova juttelemaan ja myös vastaa kun hänelle puhutaan ;)

 3. you can never have too many cat photos

  1. Rhia says:

   thorne garnet – That is true :D

 4. Mia says:

  Ihanan lempeät silmät =)

  1. Rhia says:

   Mia – on se muutoinkin aika lempeä kissa :D tosin ne kynnet aina välillä haittaa lempeyttä.

 5. Miia says:

  Voi mikä ihana karvakaveri!!! Mun kissa rakastaa kans pahvilaatikoissa istuskelua :D

  1. Rhia says:

   Miia – Kissat kyllä pitävät paljon laatikoista, koreista ja muista pesämäisistä paikoista. Kaipa niissä tuntuu turvalliselta kun on jotain seiniä ympärillä. Huvittavaa tuossa laatikkokuvassa on että kissa juuri ja juuri mahtui laatikkoon istumaan. Kuvasta se ei ehkä ihan niin selkeästi välity miten pieni laatikko oikeasti on. Takulla on myös tuossa toisessa kuvassa vähän näkyvä isompi pesälaatikko jossa tykkää makoilla ja leikkiä. Oletko nähnyt videoita Maru-kissasta joka tykkää hyppiä isoihin laatikoihin? Suosittelen ;)

Comments are closed.