Cheap and pink

Tiiättekö mitä! Ostin pinkit sukkikset. Ihan vaan teidän kiusalla. No ei vainenskaan. Ostin koska olivat tarjouskorissa ja ajattelin että ne vois olla hauskat. Kokeilin ensin kissankarvaisen mummohameen kanssa ja totesin että minihame (joita mulla ei oikeastaan ole) voisi näyttää paremmalta. Sitten vaihdoin iltamenoihin päälle tämän hameen. Johan alkoi rokkaamaan! Nyt on vaan tarjolla tämmöistä päällystakin kanssa nautittua kännykamera-peilikuva-huttua. Ihan vaan siksi koska tykkään tuosta takista aivan törkeän paljon ja koska sen kukat mätsää sukkiksiin.

Mutta oli mulla ihan asiaakin. Nimittäin huomenna on tarjolla sitten semmoista herkkua mitä ei ihan jokapäivä Tampereelta löydy. Uusien burleskiesiintyjien vuotuinen estraadi: New Comers Night 2012 taluttaa estradille 20 aivan uutta esitystä ja esiintyjää. Kirjaimellisesti ennennäkemätön show on tulossa! Itse aion ehdottomasti olla paikalla. Jos siis pidät burleskista tai haluat muuten vaan nähdä shown jollaista ei ole ennen nähty niin tule huomenna, lauantaina 17.11 YO-talolle. Ovet aukeavat jo klo 18.00 ja ensimmäinen esiintyjä (jota muuten ei missään tapauksessa kannata missata!) nousee lavalle jo 18.30 joten KANNATTAA TULLA AJOISSA! Tapahtumatiedot tuolta noin. Liput ovelta 15€

IN ENGLISH
Guess what! I bought pink tights. They were cheap and I thought they might be fun. First I tried them with grannyskirt that was covered with kitty hair. I realized that they might go better with mini skirt (which I don’t really have). Then I was going out for the evening and changed for this skirt. Now we’re rocking! I only got for you this phone cam-mirror image photo with coat. Just because I love that coat more than is legal and because the flowers match my new tights.

But I actually had something more important to tell you. Tomorrow, Saturday 17.11 there will be awesome Show coming up in Tampere. Annual event for new burlesque performers: New Comers Night 2012 gives you 20 whole new shows and performers. Literarly Never seen before! I will definitely be there. So if you like burlesque or just want to see something completely different, come to YO-talo in Tampere. Doors open at 18.00 and first performance (which you don’t want to miss btw!) starts at 18.30, so you want to be there IN TIME! Event info here. Tickets at the door 15€.

3 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Ihanat sukkikset! Pitäisi ostaa välillä piristäviä sukkapöksyjä, eikä vain niitä turvallisia harmaita/mustia/ruskeita. Minulla on ollut paljonkin raidallisia sukkiksia, mutta olen kuluttanut ne kaikki puhki ja ostanut tylsiä tilalle :P.

 2. Kaisa says:

  Ihan uskomattoman ihana yhdistelmä! Takki on <3

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos, nää on kyllä kivat, mutta tuo kylmä pinkki saa jalat tuntumaan jotenkin kalseansävyisiltä :D Varmaan ongelma on vain ihan omassa päässäni, mutta toisinaan häiritsee silmää. Mulla on tuo ainainen ongelma sukkahousujen istuvuuden kanssa, siksi ostan niitä varsin harvakseltaan. Ja silti kaappi on täynnä rikkinäisiä… En varmaan ikinä opi.

   Kaisa – Kiitos, takki on kotimainen, jo vuosia vuosia sitten Uffilta hankittu ja on ollut kovassa käytössä. Nyt alkaa olemaan jo varsin elämää nähnyt yksilö ja vaatisi vähän fiksausta.

Comments are closed.