Horroresque

Ystävän mies jokin aika sitten tokaisi osuvasti eräiden burleski-bileiden jälkeen että “Normal life is boring”. Meinasin ensin postata jotain arkisia pukineita mutta ei kehveli, ei pysty kun on tämmöstä kamaa kameran kätköissä!!! Jotenka sil vuu plee, jälleen kerran kuvia mahtavista kekkereistä. Meikäläisen elämä alkaa blogista katsottuna näyttää pelkälle karpalolonkeron huuruiselle hulabaloolle, mutta ehei, ei se pelkkää kinkeriä ole. Nauttikaa nyt kuitenkin näistä vielä kun voitte. Saattaa olla että paluu arkeen käy nopeammin kuin arvaattekaan (mutta ei ihan vielä kumminkaan…).

Tässä siis maistiaiset Olivia Rougen Horror & Tease -halloween partyistä (jotka olivat varsin näppärästi juuri syntymäpäivänäni). Ihan pikkuisen voin kehaista että voitimme sekä isäntä että minä asupalkinnot (joita oli yhteensä kolme). Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki niille jotka arvaavat mitä hahmoa isäntä esittää. Itsehän olen vain ihan tavallinen Marie “The Fox” Antoinette, Demoni-kettujen kuningatar.

IN ENGLISH
My friends husband said some time ago after a burlesque party that “Normal life is boring”. I was going to post some ordinary outfit photos, but darn, I just can’t when I have this stuff in my camera! So here we go, once more some photos from awesome party. Through the blog my life is starting to look like continuous party with cranberry long drink fumes. But no, it’s not all party. However enjoy these while you can. Maybe the return to ordinary life comes faster than you think (but not just yet…).

So here’s some selected photos of Olivia Rouge’s Horror & Tease – halloween party (which conveniently were organized on my birthday). I have to brag just a bit because both me and my hubby won costume competition prizes (there were three in total). Ten points for those who guess what character my hubby is. I’m just plain old Marie “The Fox” Antoinette, the Queen of Demon Foxes.


Ystävämme Lumikki ja isäntä kostyymissään /
Our dear friend Snow White and my hubby in his costume


Lumikki & minä / Snow White & me


Hostess of the evening: The very very very late Miss Marilyn Monroe


Anna Fur Laxis has two sides


Deer in the headlights – Cherrie A. Dorable


Lola Van Dyke giving birth to something evil

6 people like this post.

9 Comments

 1. sara says:

  Niin cool! Ah tuo siun peruukki on vallan ihana..! Ja tykästyin tuohon Anna Fur Laxin kuvaan, kaksi puolta, hauska idea!

 2. Tasha says:

  Love both of your costumes, Ms. Antoinette and Mr. Frank-N-Furter!

 3. Hehkuvainen says:

  Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki menikin jo Tashalle, mutta ei se mitään – nämä kuvat piristivät aamuani ainakin viiden papukaijamerkin edestä! Voi hiisi että olette upeita, mulla ei tuu aamupalan syömisestä mitään kun leuka on koko ajan auki. :D

 4. Lotta says:

  Upea asu, edelleen, ja huiman hyvä meikki! Olet kyllä taitava nainen ja monella alalla. Viimeinen synnytyskuva on hyytävän upea, jäin tuijottamaan sitä pitkäksi aikaa. Häiritsevä, mutta upea kuva.

  1. Rhia says:

   Sara – Kiitos :D tuo kaksipuoleisuus on ilmeisesti yksi burleskin perinteisistä tyylilajeista. Olen nähnyt tämän Annan esityksen nyt kahdesti ja tykkään siitä kovasti. Jos tyylilaji viehättää niin suosittelen katsomaan myös Little Brooklynin Kong-esityksen http://www.youtube.com/watch?v=yXa6QuwWOj8

   Tasha – Thank you :D It was fun to create and wear these! Funny thing was that most people didn’t recognize my hubby at all under that costume. They knew the character but not him :D

   Hehkuvainen – Kiitos! Pistetään sullekin kymmenen pistettä ja kasa papukaijamerkkejä perään :D Mä en meinannut pystyä tekemään tuota meikkiä isännälle kun mua nauratti koko ajan niin vietävästi. Eli kyllä tästä on revitty huumoria itse kullekin ;)

   Lotta – Minä kiitän :D Lolan koko esitys oli aika hyytävä! Kerron siitä sulle lisää myöhemmin.

 5. Ha,ha… you both look amazing! And the performers rock! That’s it, I’m moving to Finland!

 6. RautaNeito says:

  Elämä on yhtä juhlaa! Hienot kostyymit, jälleen kerran :D

 7. Taika says:

  Arvostan erityisesti juhlien isännän pukeutumista!

  1. Rhia says:

   Thorne Garnet – Thank you darling :D You are welcome to Finland any time!

   RautaNeito – Kyllä näin on :D Juu, hienot oli ja kerrankin saatiin myös isännälle kunnon kostyymi.

   Taika – Kiitos, mutta ei nyt sentään liioitella :D vaikka isäntä onkin isäntä niin ei nyt ihan illan isäntä sentään, mun oma isäntä vain.

Comments are closed.