Awesome hanger bag

En ole vähään aikaan postaillut mitään kirppislöytöjä mutta tämän haluan ehdottomasti jakaa blogiinkin! Viimeviikolla kävimme isännän kanssa etsimässä juttuja Halloweenia silmällä pitäen mutta törmäsinkin kirppiksellä tällaiseen hulvattomaan hommeliin jollaista en ole koskaan ennen nähnyt. Kyseessä on tuollainen hämmentävä henkariviritys josta roikkuu rautalangalla tuettu kangaspussukka.

Materiaaleista päätellen tämä on kukaties 60-luvun tuotoksia ja siinä on mahdollisesti säilytetty vaatekaapissa sukkia tai jotakin muuta pikkuasustetta. Koko hommeli maksoi vain pari euroa ja totesin että sehän on aivan täydellinen sukkapussi joten nyt se roikkuu vaatekaappini ovessa. Kun pienessä asunnossa taistelee ainaisesta säilytystilan puutteesta niin tällaiset pienet keksinnöt ovat kultaa kalliimpia. Oletteko nähneet vastaavia virityksiä?

IN ENGLISH
I haven’t really been posting any thrift finds lately, but this I just have to share with you! Last week me and hubby did some thrift hunting for Halloween, but happened to find this awesome weird thingy. I’ve never seen anything like it before. It is hanger attached with pouch supported by sturdy wire.

Based on the material it could be perhaps from 60’s and might have been used to store stockings or some other small accessories. Whole thing cost only couple euros and I figured it would be perfect for socks so now it is hanging in my wardrobe. In a small apartment like this, when you are constantly fighting over some storage space, these kind of small inventions are worth their weight in gold. Have you ever seen any similar stuff?


Sukkapaketit ojennuksessa /
Stocking packages in order

5 people like this post.

Comments (8)

HehkuvainenNovember 2nd, 2012 at 07:34

Enpä ole ennen tuollaista nähnyt, mutta vaikuttaa varsin kätevältä systeemiltä :).

RhiaNovember 2nd, 2012 at 09:45

Hehkuvainen – Kyllä vaan, ja jos tila on tosi ahtaalla niin tuohon voi päälle vielä ripustaa vaatteenkin roikkumaan. Näitä jos olisi useampi niin saisi myös huivit ja kalsarit järjestykseen :D Lisäksi kun tuota tarkastelin niin tuo on todella huolella tehty. Pussukka on vuoritettu paksulla satiinilla ja reunat huolellisesti käännetty piiloon. Henkarikin on päällystetty niin taiten ettei mitään rispaavia reunoja tai langanpäitä näy missään.

Wee PigletNovember 2nd, 2012 at 15:11

Kaikenlaista olen kirpputoreilla nähnyt, mutta en vielä kertaakaan tällaista :D

Thorne GarnetNovember 2nd, 2012 at 16:01

I think it might have been for clothes pens. (pegs) It’s cool looking and you put it to awesome use.

RhiaNovember 3rd, 2012 at 08:38

Wee Piglet – No samoin :D hauska ja kätevä esine.

Thorne Garnet
– You actually might be right! I never even thought of that. However, would bag for cloth pins be that decorative? Well, what ever it originally was, it is now very handy stocking/tights storage for me :D And very cool DIY-idea for everyone else!

Anna-MariNovember 3rd, 2012 at 23:55

Meillä oli vähän samantapainen pyykkipussina saunan eteisessä kun olin pieni. Se oli semmoinen suorakaiteen muotoinen pussi, joka oli “halki” edestä keskeltä pystysuunnassa ylhäältä noin puoleen väliin asti, ja se oli ripustettu tuollaisen hengarin avulla seinälle roikkumaan. Yläreuna oli ommeltu hengarin mukaan kaarevaksi. Hauska löytö!

TerriNovember 5th, 2012 at 06:16

This would be great for scarves as well.

RhiaNovember 5th, 2012 at 10:38

Anna-Mari – Joo, olen sellaisiakin nähnyt kyllä, näppärä idea sekin. Tämä on pienempi kooltaan. Koko ei ehkä välity tuosta kuvasta niin selvästi, pussin korkeus on noin 35 cm ja etureunan korkeus vain noin 15 cm.

Terri – Yes, I can think of numerous things this could work with :D The more I think about it, more convinced I am that I have to make couple of these.

Jätä toki viesti / Leave a comment

Your comment. By filling this comment form and user information you accept the use of cookies