Party hard

Viime lauantaina päryyttelimme (kyllä, automme kuulostaa tätä nykyä ralliautolle ja sisätiloissa istuessa lentokoneelle, kiitos Turku joka rikkoi pakoputken) Helsinkiin katsomaan Suomi Burleski Gaalaa. Burleski-viihteen ilotulitusta varten olin tälläytynyt viimosen päälle Olivia Rougelta ostamaani second hand helmi-ihanuuteen. Puku sai illan aikana varmasti eniten kohteliaisuuksia mitä olen koskaan mistään asusta saanut. Ja pakko todeta että tunsin kyllä itseni varsin glamoröösiksi. Hollywood here I come! Ilta oli aivan mahtava vaikka jalat olivatkin aamuyöstä jo varsin muusina tuntien seisomisesta. Monilta esiintyjiltä nähtiin uusia numeroita joten ilta oli todella näkemisen arvoinen.

Muistutan teitä burleskin ystäviä vielä siitä että tänä kesänä toimintansa aloittanut Burlesque Finland-verkkolehti kokoaa Suomen burleskitapahtumat yhteen. Tapahtumakalenterista näet tulevat burleski-bileet, workshopit ynnä muut aiheeseen liittyvät jutut. Ja artikkeleista löydät yhteenvedot menneistä tapahtumista sekä burleski-tähtien haastatteluja. Linkit-osiosta löydät linkkejä kotimaisten burleski-esiintyjien omille sivuille. Sivuston virallisena avustajana olen vähän kuin velvoitettu nyt tamppaamaan ainakin näissä Etelä-Suomen burleskibileissä joten jotain juttua tullaan näkemään myös blogissa, mutta pääosin siirrän burleskikuvani Burlesque Finlandin puolelle.

Burlesque Finland löytyy myös Facebookista. Käykää tykkäilemässä myös siellä. Samoin Facebookista löytyy upouusi parin päivän ikäinen Tampere Burlesque-sivu joka ilmoittelee Tampereen burleskitapahtumista ja workshopeista.

IN ENGLISH
Last Saturday we buzzed to (oh yes, our car sounds nowadays like rally car and when sitting inside, like a plane, thanks to Turku which broke the exhaust) Helsinki to see Finnish Burlesque Gala. For this fabulous occasion I wore my best, second hand beaded silk extravaganza I just recently bought from Olivia Rouge. It must have had most compliments than any of my dresses ever, and I have to admit I felt quite glamorous. Hollywood here I come! Evening was fantastic even though my feet were quite squashed after hours and hours of standing. Many performers had premiers of new numbers so it definitely was worth attending.

I also want to remind you friends of burlesque about newish web magazine Burlesque Finland, which gathers together all the burlesque related events in Finland. On the event calendar you see all the dates for upcoming events, workshops etc. On articles you have reviews of past events and get to read the interviews of our burlesque stars. From link-page you can go to performers own web pages. As the official assistant to Burlesque Finland I am sort of obliged to go to atleast all the burlesque events in Southern Finland so there will probably be some post about them here in the blog, but mainly my burlesque photos can be seen on Burlesque Finland instead.

You can also find Burlesque Finland in Facebook. Go and push the Like-button. And you also find brand new Tampere Burlesque page in FB. They are announcing all the events in Tampere area.

Me and some of our friends

6 people like this post.

5 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Onpa upea ja erikoinen tuo pukusi selkämys! En yhtään ihmettele että kommentteja ja ylistystä on sadellut :).

 2. nennaemilia says:

  Mielettömän ihana tuo sinun pukusi, vau!

 3. Riikka says:

  You looked nothing short of stunning that night! Positively gorgeous, truly.

 4. Beautiful woman, beautiful dresses, handsome men? What’s not to like? You look stunning and I love your friend’s headpiece

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Pidän erityisesti juuri tuosta selkäosasta koska se on niin erilainen kuin missään muissa puvuissani. Eräs ystävä joskus totesi että salaperäiset naiset paljastavat selkänsä. Ehkä haluan olla juuri sellainen salaperäinen nainen :D

   nennaemilia – Kiitos, pidän siitä itsekin kovasti. Toivottavasti tulee tilaisuuksia käyttää sitä myöhemminkin.

   Riikka – Thank you! And so did you! But then again, you look gorgeous in anything you wear.

   Thorne Garnet
   – Indeed, it was glorious night. My friends whole costume with the headpiece is burlesque performance outfit. It was awesome, filled with little snakes as she was the Medusa.

Comments are closed.