Shopping for beauty

Loma on siitä kiva että on aikaa tehdä kaikenlaista. Mutta kalliiksi lorvailu kyllä tulee. Aikaa oli lomalla sen verran runsaasti että ehti surffailla kaikenmaailman nettikaupoissa. Niinpä tein vähän hankintoja, vain vähän meikkijuttuja (en ole ostanut meikkejä aikoihin) koska eteen osui mieletön tarjous.

Lapsesta asti olen tykännyt väriharmonioista. Tiedättehän, sellaisista värikartoista joita saa esim maalikaupoista. Kangaskaupoissa pysähdyn aina ihailemaan väreittäin järjestettyjä lankarullia ja kosmetiikkaosastoilla haaveilen harmonisista suurista luomiväripaleteista. No nyt ei tarvitse enää pelkästään haaveilla. Tilasin nimittäin Coastal Scentsin legendaarisen 88-paletin. Tilasin myös Mirage-paletin, isomman tilauksen postikulut kun tulivat suhteessa edukkaammiksi. Summa jäi kuitenkin vielä sen verran alhaiseksi että tullia en joutunut näistä maksamaan.

Olen haaveillut jo pitkään näistä jättipaleteista mutta en ole päässyt kokeilemaan aiemmin. Kuulemani mukaan pigmentti on ihan ok, ei nyt mitään huippuhyvää, mutta ei aivan surkeaakaan. Nyt minulla on sitten 176 toinen toistaan herkullisempaa luomiväriä minikoossa. Suosikkivärit tietysti kuluvat pienen kokonsa vuoksi nopeammin loppuun kuin tavallisissa luomiväreissä, mutta värejä on niin paljon että näillä leikitään vielä pitkään. Eivätkö olekin suloiset! Melkein liian suloiset käytettäväksi.

IN ENGLISH
Holiday is nice for you have time to do stuff. It can get rather expensive though. I’ve had so much time on my hands on holiday, I had the time to surf on all sort of web boutiques. So I did some purchases, just little bit of make up stuff ( I haven’t bought any make up for very long time) because I found a really good offer I could not miss.

Since childhood I have always loved colour harmonies. You know, the kind of colour charts or colour swatches you can find for example from paint shops. In fabric stores I always stop and stare at the thread stands which are sorted by colours. Or in cosmetic shops I dream of large harmonious eye shadow palettes. Now I don’t have to dream anymore. I ordered legendary Coastal Scents 88-palette. I also ordered Mirage palette, because larger order had relatively more economical postage. Amount was still small enough I didn’t have to pay customs.

I have been wanting to try these palettes for long time but had no chance before. I’ve heard that pigment in these is pretty decent, nothing special, but not crap either. Now I have 176 delicious eyeshadows in mini size. Favourite colours will run out faster than normal, due to smaller size, but there is so many shades here I will play with these very long time. Look at those, aren’t they cute! Almost too cute for using them.


Katsokaa nyt näitä ihanuuksia! /
Look at these beauties!


Vain yksi luomiväri oli hajonnut kuljetuksessa,
mutta sekin vielä ihan käyttökelpoinen. /
Only one eye shadow had gone broken during
transportation,
but even that is still usable.

2 Comments

 1. weepiglet says:

  Kiva tietää, että on muitakin jotka tuijottelevat ja ihailevat värejä :D
  Minä tosin en ole niin meikkien perään, mutta väreistä ja väripaleteista pidän. Aina pitää pysähtyä katselemaan jos jossain on paljon värejä nätisti esillä, ja mielellään koskettelemaankin, jostain syystä haluan aina kosketella värejä :D

  Hieno on meikkipaletti, tuolla luulisi hetkisen aikaa pärjäävän

  1. Rhia says:

   weepiglet – Kyllä meitä on muitakin värien tuijottelijoita :D Itse viehätyn erityisesti kaikenlaisista tuotteiden värikartoista joissa värimallit vaihtuvat liukuvasti. Esineillä sinänsä ei ole väliä mitä ne ovat, mutta kauneimmat värisävyt olen nähnyt vanhoissa ompelulangoissa ja ehkä kangasmallien värikartoissa. Ja yhtä lailla ihan maalivärikartatkin käyvät, tosin pelkkien paperille printattujen värilokeroiden katselu ei ole ehkä ihan niin terapeuttista kuin oikeiden esineiden. Myös muunlaiset väriharmoniat ja sommitelmat viehättävät toki, esim sävysävyyn sommitellut näyteikkunat. Jännittävää näissä väriasioissa on että ne värit joita tykkään katsella eivät välttämättä ole kuitenkaan esim sellaisia värejä joihin haluaisin itse pukeutua.

Comments are closed.