Boom Boom

Postaus sisältää alastomuutta / This post will include nudity

Nyt kun olen virallisesti avustajana Burlesque Finland-sivustolla, se varmaankin tarkoittaa että “joudun” ravaamaan burleski-bileissä ihan urakalla. T.T. Tassel luultavasti pitää huolen että olen mukana myös Helsingin ja muun Suomen tapahtumissa jossa en ole aiemmin hirveästi päässyt käymään (luuletteko että hän joutuu pakottamaan minut mukaan?). Urakkani alkoi torstaina uudesta Boom Boom Burlesque-tapahtumasta Navy Jerryn rommibaarissa. Baari oli viehättävä laivasto-teemaisine sisustuksineen mutta tunnelma muodostui jokseenkin klaustrofobiseksi kun porukka vyöryi sisään loppuunmyytyyn tapahtumaan. Siitä huolimatta esitykset olivat kaikessa kimalluksessaan upeita, kuten aina ja tunnelman piti katossa räävitön juontajamme Lamey Crackhouse. Jostain typerästä syystä en tullut kuvanneeksi asuani lainkaan, mutta kerrottakoon että se koostui paljeteista, paljeteista ja paljeteista. Jos joku paikallaolijoista sattui ikuistamaan minut yleisön joukossa niin linkkejä kuviin otetaan vastaan. Lisää kuvia ja kattavan tapahtumaraportin voitte tsekata Burlesque Finlandista.

IN ENGLISH
Now that I am officially assistant on Burlesque Finland-website, it probably means that I “have to” go to burlesque parties even more now.  T.T. Tassel probably will make sure I will also attend to events in Helsinki and elsewhere in Finland’s where I haven’t really been able to go before (do you think I need to be forced to go?). My job started on thursday in brand new Boom Boom Burlesque in Navy Jerry’s Rum Bar. Bar was rather charming with all navy related decorations, but athmosphere was somewhat claustrofobic when audience started to roll in to this sold out event. Despite of that, shows were awesome with all the glitter, as always and our host, dirty bitch Lamey Crackhouse raised the roof with the filthiest chat ever. For some stupid reason I didn’t photograph my outfit at all, but let me tell you, it consisted sequins, sequins and some sequins. If anyone there happened to photograph me in the audience feel free to share links to the photos. You can see more photos and read event review from Burlesque Finland (in english).


Pepper Sparkles


Our host Lamey Crackhouse


Millie Mimosa


Tin Ker Bell


Mimi de Froufrou


Vera De Vil


Sandy Jungle


Bettie Blackheart