Shop till you drop! Chop chop!

Pois alta risut ja männynkävyt. Nyt puhaltaa uudet tuulet sillä Evil Dressmakerin Etsy-kauppa on vihdoin auki! Lisäilen uusia tuotteita tällä viikolla joka päivä (hidasta hommaa, I tell you!), jatkossa hieman harvemmin. Tämän synttäri- ja avajaisviikon aikana kaikki tilauksen tehneet saavat tilauksen mukana yllätyslahjan. Käykää siis shoppailemassa ja tekemässä löytöjä. Lisäksi blogissakin tulossa pientä kivaa yllätystä tämän viikon aikana. Pysykää siis kuulolla.

IN ENGLISH
Hold on to your hats. New winds are blowing because I have finally launched Evil Dressmaker Etsy-shop! I will be adding new products this week every day (time consuming job, I tell you!) and after that about couple times a month. Everyone who placed their order during this week, my birthday week and shop opening week, will recieve surprise gift with their order. So go and shop and make lovely finds. There will be also some surprises coming on the blog this week. So keep up with the updates.

9 Comments

 1. Congratulations on the opening of your Etsy store! I love the woven ribbon hat and the tie blouse.

 2. Hehkuvainen says:

  Onnea ja menestystä uudelle kaupalle! :)

  1. Rhia says:

   Camelia – Thank you :D I think the blouse is my favourite aswell. I will be listing more items on following days so keep your eyes open :)

   Hehkuvainen – Kiitos, toivomme tietysti ostosryntäystä ;)

 3. Rautaneito says:

  Mitkä on mitat tuossa puserossa kokoa 12? Yritin etsiskellä netistä, mutta enpä osanna muuttaa kokoja eurokokoihin, huoh :P

 4. Rautaneito says:

  Unohda… lahopää ei vaan osannut skrollata näyttöä alaspäin Huokausten huokaus!! :P

 5. Elina says:

  Onnea uudelle kaupalle! Merkkasin Vivian-hatun heti suosikkeihin, jos vaikka joululahjaa itselle tai muuta semmoista..

  1. Rhia says:

   Rautaneito – Juu kyllä ne mitat siellä on kaikki näkyvissä :D Puseroa on mahdollista tilata myös muissa koissa kuin nuo, mutta näitä värejä ei ole saatavilla enää koska kankaita oli vain pienet palat. Väri- ja kangastoiveita kyllä voi esittää. Tein juuri tilaustyönä samalla kaavalla luumunpunaisen puseron mustilla kukkanapeilla. Nappimallissa on tällä hetkellä värivaihtoehtoina punainen ja musta.

   Elina – Kiitos :D Lisäilen tässä pikkuhiljaa tuotteita sinne niin valikoima tuosta vielä paranee aikaa myöden.

 6. Piipukka says:

  Onnea uudelle putiikille!! Ihanaa! <3

  1. Rhia says:

   Piipukka – Kiitos :D

Comments are closed.