Aamutuimaan

on


Uusia tuotoksia
ompeluverstaalta. Uusi asunto, uusi iso parveke, ihanat aurinkoiset viikonloppu-aamut ja aamukahvit parvekkeella. Ehdoton vaatimus aamutakille. Siispä tein sellaisen. Kankaan olen saanut ystävä P:ltä ehkä noin 10 vuotta sitten. Alusta asti olen suunnitellut siitä aamutakkia mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä sellaisen. Mitäpä sanotte?

IN ENGLISH
New stuff from the sewing atelier. New apartment, new huge balcony, wonderfull sunny weekend-mornings and morning coffee on the balcony. Absolute requirement for dressing gown. So I made one. I got this fabric from my friend P about 10 years ago. Since the beginning I have planned to make dressing gown of it, but didn’t have the time before. What do you think?

Ihanaa aamua kaikille!
Have a wonderfull morning you all!

4 Comments

 1. Fiona Timantti says:

  Ihana fiilis näissä kuvissa! Taidan itekin tehdä jonkun aamu-kuvajutun, ilman meikkiä ja sillee kun yleensä juoksentelen ympäri asuntoa ennen ulos lähtöä..

 2. Rhia says:

  Fiona Timantti: en yleensä ole aamuihminen, mut rauhallinen viikkonloppuaamu kesällä kun linnut livertää ja aurinko on just noussut, se jos mikä on ihanaa. Arkisin ei juuri ehdi tunnelmoida =)

 3. Salka says:

  Upea aamutakki, hihat ovat todella kauniit :)! Mäkin haaveilen aamutakista, tosin haluan sellaisen paksusta, valkoisesta froteesta tehdyn kylpytakin, jota siis käyttäisin aamutakkina :)

 4. Rhia says:

  Salka: kiitos =) hihat on tota tommosta kimono-mallia, kauniit mutta käytössä hankalat – huomaan. Ne on aamupuurolautasella ja jugurtti-kulhossa tosi helposti xD

Comments are closed.