Kiireisen päivän ilta

Eilinen oli vilkas päivä blogi-sosiaalisella rintamalla. Ensin Jossu kävi putiikissa asiakkaana. Puolen päivän aikaa pyörähdin kaupungilla sushi-lounaalla aina yhtä hurmaavien tiitin ja Riepan kanssa. Ja illalla lähdettiin vielä Maijan kanssa katsastamaan Maarit Kalmakurjen uuden naistenvaatemalliston lanseeraus SuperMukavassa.
Laiskana ihmisenä päätin lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla ja valitsin päivän asuni jo edellisenä iltana. Hellepäivään sopi mainiosti tekemäni pitsiselkäinen trikoomekko, sukkiksista tuunatut pitsileggingsit ja turkoosit nahkasandaalit (joita omistan kaksi paria, ihan vain varmuuden vuoksi). Samalla asulla mentiin siis työpäivä, lounastus ja iltameno.

Kalmakurjen Marilyn got lost in the 21st century-mallisto on suunnittelijan ensimmäinen oman tuotemerkin alle suunniteltu mallisto. Etenkin SuperMukavan muun kovin monokromaattisen valikoiman keskellä mallisto erottui raikkaudellaan ja värikkyydellään. Mallisto koostuu kahdesta yhdisteltävästä teemasta: silkkisekoitteen keveydestä ja värikkyydestä ja pellavasekoitteen himmeästi hohtavasta luksuksesta. Tarjolla oli kuohuvaa juomaa ja ihanaa juustokakkua, kauniiden vaatteiden ja asusteiden lisäksi. Kuulin että useita bloggareita oli kutsuttu mukaan, mutta kiinnostus oli heikkoa. Ei parane bloggarin valittaa ettei Tampereella tapahdu koskaan mitään jos ei kiinnosta osallistua edes niihin joita on järjestetty.

Maija

Suosikkini / My favourite

Suunnittelija itse / The Designer herself

IN ENGLISH
Yesterday was very busy day on meeting other bloggers. First Jossu dropped by at my studio. Around mid day I went for sushi lunch with always so charming tiiti and Rieppa. And in the evening me and Maija went to the launch party of Maarit Kalmakurki’s new clothing line in SuperMukava.

Since I am the lazy person I am, I decided to gather my outfit on previous evening. Perfect for these hot summer days is my laceback-jerseydress, leggings made of lacetights and turquoise leather wedges (which I own two pairs, for just in case). With the same outfit I went through my workday, lunch and evening party.

Marilyn got lost in the 21st century-collection by Kalmakurki is her first collection under her own label. Compared to SuperMukava-shop’s other selection, this line was fresh and colourful. Collection holds two combinable themes: light and colourful silkmix fabric and linenmix with sleek luxury. Alongside pretty clothing and accessories we were able to enjoy some bubling drinks and delicious cheese cake. I heard that several bloggers were invited, but most of them weren’t interested.  A blogwriter shouldn’t really complain that people never arrange anything here in Tampere if not interested to attend in any events that there is.

Mitä mieltä te olette mallistosta? /

What do you think about this collection?

8 Comments

 1. tiiti says:

  hitto, kun oisin ehtinyt mukaan tuonne kalmakurkeen, mulla kun on ollut näitä ns. "muita bisneksiä" meneillään, niin en oikein irronnut… onneksi te otitte irti tapahtumasta ja hienolta näytti :)

 2. Rhia says:

  tiiti: "muut bisnekset" on täysin hyväksyttävä syy =) Mutta älyttömän kivaa että Tampereellakin kuitenkin tapahtuu jotain.

 3. Maija says:

  Hihii, oli kivaa! :D

 4. Riite says:

  Onpa siinä muuten suunnittelijalla aivan tajuttoman kaunis sukunimi. Oi, olisipa minunkin.

 5. Rhia says:

  Maija: niin olikin =) se juustokakku oli taivaallista…

  Riite: Erikoinen ainakin, varmasti jää ihmisille mieleen. Tosin en tiedä jos mulla ois tuollainen nimi niin haluaisinko että mut yhdistetään kalmaa, kalmistoon tai mihinkään muuhun kuolemaan liittyvään =) mutta yhtäkaikki, kaunis nimi.

 6. NinaV says:

  Minäkin sain kutsun mutten mitenkään ehtinyt Helsingistä paikalle. Ensi kerralla voisi yrittää ja liittää samaan treffit teidän (siis vaikka sinä, Tiiti, Maija jne) kanssa. Olisi kiva taas nähdä!

 7. Rhia says:

  NinaV: totta, hankalaahan se on lähteä toiselle paikkakunnalle, mullekin tippuu kutsuja helsingin suuntaan mutta arkisin harvoin pystyy venymään. Sehän olis aivan mahtavaa jos tulisit käymään täällä kun näyttää että meistä ei ole sinnepäin lähtijöiksi xD

 8. sarakissa says:

  Mä oisin kanssa kyllä varmaan ehkä tullut (en muista enää oliko mulla keskiviikkona jotain muuta menoa), jos olisi kutsu tipahtanut :) Kivaa kuitenkin että Tampereella on tällaistakin! ja niissä SM:n malliston julkistus tms. jutuissa missä olen ollut mukana, on kyllä ollut muita bloggareita – tosin itse en ole ollut siellä bloggarin ominaisuudessa varsinaisesti.

  Mutta kokoelmaa tutkiessani äsken huomioni kiinnittyi ihan ekana siihen, että mallina toimi entinen luokkakaverini Pirkosta. Vaikka vaatetusalalla lopettikin, niin näköjään on jollain tapaa yhteydessä alaan vieläkin :)

Comments are closed.