Upeita temppuja ja burleskia / Magnificent circus and burlesque

Tehdäänpä taas pieni katsaus burleskiin. (Tiedän, te alatte varmaan jo kyllästyä näihin, mutta tough luck, postaan silti!) Tässä siis muutamia kuvia lauantaisesta Circus meets Burlesque-partystä. Ilta oli jälleen kerran erittäin viihdyttävä niin ohjelman kuin seurankin puolesta. Tapasin jopa entisen maskeerauksen opettajani jota en ole nähnyt vuosiin. Mutta mennäänpä sitten kuviin, ne on kummiski kivempia kuin meikäläisen jaarittelu (ja teen sitä muutenkin liikaa).

IN ENGLISH
Let’s make little recap of latest burlesque party. (I know, you are probably getting bored with them, but tough luck, I’m going to post it anyway!) So here’s couple photos of the Circus meets Burlesque-party last saturday. Evening was, again, very entertaining, show-wise and company-wise. I even met my old make up teacher who I haven’t met for years. But let’s go to the photos, they are much nicer than me blabbering ( and I do that too much anyway).
DISCLAIMER – Photos include nudity and sexual innuendo


Mr Hot Dog with Hot Dog


Fräulain Frauke – isn’t she pretty!


Finnish Blonde Burlesque Troupe – Invisible light


LouLou d’Vil


Lola Vanilla


Akrobatics


Sir Willy Waterlily


Pyramidgirls in action


International artist Leila Halkeama


Lady with three breasts – Lola Vanilla


Miss Acrolicious – first finnish burlesque acrobatic


Ja lopuksi illan asu – vaatteet itse tehtyjä, kaapista kaiveltuja.
Tuo puuvillainen rimpsualushame on todella monikäyttöinen,
suosittelen lämpimästi semmoisen tekemistä.

And finally the outfit of the evening – all clothes made by me, found from my wardobe.
That cotton ruffled underskirt is really a multi-use item,
I highly recommend making one
to everybody.

5 Comments

 1. Ulrika says:

  Kivan näköiset kekkerit, tampereella sitten tuntuu tapahtuvan jatkuvasti! Tykkään asustasi kovasti, todella persoonallinen :)

  1. Rhia says:

   Ulrika – Joo, nyt on viimeaikoina tuntunut että täälläkin päin tapahtuu kokoajan jotakin. Uutta kekkeriä pukkaa jatkuvasti tulemaan. Ja kiitos, olen yrittäny nyt koota bileisiinkin semmoisia asuja ettei tarvitsis tehdä mitään uutta vaan yhdistellä vaan kaapissa jo olemassa olevia juttuja erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Hyvin ilmeisesti on toiminut se metodi ;)

 2. Sara says:

  Mielettömältä näyttää kyllä tuo show! Ja mieletön asukokonaisuus sulla myös! Ihana kuva!

 3. Miuku says:

  Onko rimpsualushameen tekemisestä jo olemassa tutoriaali? Jos ei, niin sellainen otettaisiin ilolla vastaan! :)

  1. Rhia says:

   Sara – Se oli upea, kuten aina. Isäntä tosin ei nauttinut tästä ihan yhtä paljon kuin viimevuotisesta. Minä kyllä pidin kovastikin. Ja kiitos, korsettimaisen topin olen tehnyt parin vuoden takaisiin vappubileisiin, hame ja alushame myöskin vanhempaa tuotantoa, noin kolme vuotta sitten tehtyjä juttuja.

   Miuku – Itseasiassa kyllä on tutoriaali olemassa, ja juurikin ihan tuon saman rimpsuhameen. Se on ehkä yksi ahkerimmin käytettyjä vaatteitani, olen käyttänyt sitä yksinään ilman päällyshametta, mutta myös monen eri hameen ja mekon alla. Tutoriaalin löydät täältä.

Comments are closed.