Lisää kuvauksia / More photoshoots

Olin tänään taas valokuvattavana. Yksi sana: vesisade! Vesisade on viholliseni kun pitää tehdä kampauksia. Kostealla ilmalla hiuslaatuni ei vain suostu pysymään yhtään minkäänlaisilla kampauksilla. Joten suunnittelemani kuohkea 30-luvun lainekampaus lässähti jo ennenkuin pääsin eteistä pidemmälle. Kuvissa oli siis nähtävissä hamppupesänäkin kutsuttu pörröinen mutta lässähtänyt kuontalo. No eipä hätä mitään, kampaus oli mitä oli. Kuva onnistui silti hienosti vaikka kampaus ei.

Lisäksi olin kotiintullessa aikonut ottaa asusta kunnon kuvat, mutta valitettavasti se pimeä vuodenaika on täällä. Turha siis kuvitella ottavansa mitään asukuvia yhtään missään muualla kuin töissä loisteputkien valossa. Voi blääh! Sen sijaan saatte sitten tämmöiset taiteelliset puolivartalokuvat lässähtäneen kampauksen kera. Nauttikaa!

IN ENGLISH
I was modelling for photographer again today. One word: rain! Rain is my enemy when I have to make hairdo’s. On moist weather my hair just refuses to stay put. Anything more complicated than ponytail will be total failure. So the 30’s fluffy wave hairdo I planned for the photo was pretty much flat already before I even left our apartment. So in the photos there was just fuzzy but flat hairdo, also known as crowsnest. Well, not to worry, hairdo was what it was. Atleast the photos turned out lovely even though the hairdo didn’t.

I was also planning to take proper outfit photos when back home, but unfortunately the dark season is here again. It is pretty useless to try and take outfit photos anywhere else except at work under the proper lights. Oh boohoo! So, instead of nice outfit photos you get these artistic photos with flat hairdo. Enjoy!

9 Comments

  1. satu says:

    ” Sen sijaan saatte sitten tämmöiset taiteelliset puolivartalokuvat lässähtäneen kampauksen kera. Nauttikaa!” -Nautitaan! Upeat kuvat! Toimii mun silmään hienosti!

    1. Rhia says:

      satu – no kiitos, hyvä jos toimii :D

  2. gem says:

    Hei! Näytät todella kauniilta näissä kuvissa!

    1. Rhia says:

      gem – kiitos, ehkä se lässähtänyt kampaus ei olekaan paha asia ;)

  3. paivi says:

    Lässähtäneinäkin lupauksesi näyttävät minusta ihanan eleganteilta. Jos ujosti saisi pyytää, toivoisimme joskus ohjeita kampaust en tekoon, niin ehkä tällainen kömpelösorminenkin wannabe-lady saisi laineita aikaiseksi.

  4. paivi says:

    Kampaukset, Damn it! kuinka vihaankaan ennakoivaa tekstinsyöttöä!

    1. Rhia says:

      paivi – No mä tässä jo ehdinkin ihmetellä että mitä lässähtäneitä lupauksia mä nyt tietämättäni oon antanut :D Mulla ei mitään varsinaisia ihmeneuvoja ole kun itsekin olen toisinaan aika tumpelo tukan kanssa. Ensin kiharat joko rullilla, kihartimella tai yön yli nauhoilla, vähän harjausta tai sormin haromista ja sitten pinneillä kiinni. Muilla leideillä on paljon hienompia kampauksia kuin mulla, ja mun hiukset on vähän liian lyhyet kunnollisiin kampauksiin, mutta voinhan mä yrittää jonkinlaista ohjeistusta tehdä tässä lähiaikoina jos siitä jotakin apua olisi :)

  5. Kati says:

    kauniit, kauniit kuvat. Käsinkosketeltavaa 30-luvun tunnelmaa…

    1. Rhia says:

      Kati – Kiitos :) kuvaajan ottamat kuvat ovat sitten nähtävissä Design on-viikolla Tampellan Veturihallissa.

Comments are closed.