Pähkinöinä / Flabbergasted

Jalkoihin sattuu, polviin sattuu, hartiat on jumissa ja huimaa pikkusen, mutta jestas että oli mahtava päivä! Eilisen CmB:n jäljiltä (vaikka join vain yhden siiderin koko iltana) olo oli vähän kuin jyrän alle jäänyt, johtuen vähäisistä yöunista. Mutta kun pääsi vauhtiin ja sain myyntipöydän kuntoon niin oli aivan mahtavaa! Oli paljon ihania asiakkaita, tuttuja ja tuntemattomia, mahtavia myyjätovereita ja upeita tavaroita. Olen ihan pähkinöinä enkä voi muuta kuin kiittää miljoonasti kaikkia! Toivottavasti Päivyt ja Lumimarja jaksavat järkätä Ofelian meille myös ensivuonna. (Itse ostin kaksi ihan pientä juttua, mutta kerron niistä joku toinen päivä. Nyt meen nostaan jalat seinälle ja sulattelemaan viikonlopun kokemuksia.)

IN ENGLISH
My feet hurt, my knees hurt, my shoulders are stiff and I’m a bit dizzy, but jeez it was fun day! After CmB yesterday I was feeling like hit by a train (though I had only one cider whole evening), due to lack of sleep. But when I finally got my engine running and got my stall ready it was absolute blast! There was loads of wonderfull customers, friends and unknown, awesome fellow sellers and fabulous stuff. I am flabberghasted by the awesomeness and only thing I can do is to thank everyone million times! Hopefully Päivyt & Lumimarja will arrange Ofelia also next year. (I bought two itty bitty things, but I will tell you about those some other day. Now I’m going to raise my feet against the wall and chew the experiences of the weekend.)


Tarkoitus oli pitää tätä kokonaisuutta koko Ofelian ajan, mutta
tunnelma oli niin tiivis ja touhuamisesta tuli hiki että
nahkahihasta oli pakko luopua hyvin pian.
Hameen kaivoin eilen kirppiskassista. Se onkin ihan kiva. /
I was going to wear this during the whole Ofelia Market, but
there was so much people there and it was so hot in there
I had to take leather sleeve off very soon.
The skirt I dug out
of to-be-sold bag yesterday. It looks pretty nice now.

4 Comments

 1. Daria says:

  this leather sleeve is so damn stylish!!

  1. Rhia says:

   Daria – thank you :D I made it myself from old leather jacket, according to this picture Queen Michelle from Kindom of Style posted couple years ago. I have also made another one for a customer.

 2. Jatta says:

  Oi vau mikä asu! Ja varmasti mielenkiintoinen päivä, kateus!

  1. Rhia says:

   Jatta – Olihan se, menoa ja meininkiä :D Ja kiitos. Sain inspiraation skottiruutuisista ruseteista joita tein baskereihin myyntiä varten. Hame oli jo menossa kirppikselle kun en ole sitä pitänyt aikoihin, mutta kaivoin sen kassista edellispäivänä kun keksin että voisin pukea sen romanttisen pitsialushameen kanssa. Ja nahkahiha… no se vaan on niin mahtava että pistin senkin :D

Comments are closed.