Lainalaukku


Ei se
oo väärin jos ihminen muuttaa mieltään silloin tällöin. Että jos inhoaa juustoa niin voikin alkaa rakastaa juustoa. Tai jos vihaa gobeliinilaukkuja niin niitä voikin alkaa rakastaa. Tai ainakin yhtä tiettyä yksilöä, joka on lainassa kaverilta. Taidan lunastaa sen itselleni.

IN ENGLISH
It’s not wrong to change your mind every now and then. So if you hate cheese you can start loving cheese. Or if you hate tapestry bags you can start loving them. Or atleast one particular individual which you borrowed from a friend. I might have to buy for my own.

Rentouttavaa sunnuntaita /
Relaxing sunday to all


11 Comments

 1. SuPi says:

  Voi ei miten upea laukku! <3

 2. Varpunen says:

  En ihmettele yhtään, että ihastuit tuohon laukkuun. En tiedä mikä, mut siinä on sitä jotain. Tosi nätti.

 3. Rhia says:

  SuPi: eikös vain olekin, kaveri luopui siitä ja ajatteli laittaa sen myyntiin, minä ajattelin ostaa sen =D

  Varpunen: yleensä en hirveästi noista gobeliinilaukuista pidä kun ne on aika räikeitä, mutta tässä kuviointi ja väritys on sopivan vintage-henkisiä ja laukun koko on just passeli mm. meikkausvarusteiden kuljetteluun.

 4. Forêt noire says:

  Hassua, etät otit gobeliinilaukut puheeksi juuri kun minäkin käännyin gobe-laukkujen taajuuksille. Syynä aivan huikean kaunis laukku, jonka löysin viime viikolla kirpparille. Täytyisi laittaa sulle siitä e-mailitse valokuva, laukku on NIIIIN ihana.

 5. Rhia says:

  Forêt noire: Great minds think alike =) mulla on traumoja 90-luvun alun gobeliinilaukuista joiden kuviot oli… noh, vähintäänkin mielenkiintoisia ja värit kammottavia. Mutta tää laukku on toista maata. Ja hei, lähetä ihmeessä se kuva =) tahtoo nähdä!

 6. Matroskin says:

  Yhyy, olen joka paikasta etsinyt tuollaista Maija Poppasen laukkua!

 7. Rhia says:

  Matroskin: no ei ihme ettet ole löytänyt kun se on mulla täällä kotona =D

 8. Anonymous says:

  Öhh.. Ei millään pahalla, mut minkä ikäinen oot? Jotenki oon aina kuvitellu tän "muotibloggaamisen" alle kolmikymppisille. Aina oppii uutta!

 9. Rhia says:

  Anonyymi: olen lähempänä 40 kuin 30. En tiennytkään että "muotibloggaamisessa" on ikäraja. Kyllä mä tiedän useitakin muotiblogeja joiden kirjoittaja on yli 30. Mutta jos tämä on niin hämmentävää niin pysy toki niissä alle 30-v muotiblogeissa. Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin tää ei ole edes muotiblogi vaan ennemminkin lifestyle-blogi.

 10. Anonymous says:

  Laukku on aivan upea!!
  -Odelia

 11. Rhia says:

  Odelia: niin on, ja nyt se ei enää ole lainalaukku vaan ihan mun oma =D

Comments are closed.