Hohto / Shining


Jatketaan vielä
auringonkultaamilla kuvilla. Löysin jokunen päivä sitten varsin kimaltavan yläosa-asian. Hinta ei ollut päätähuimaava, mutta ei vaatteen kuntokaan ihan priimaa. Ensimmäisenä toppi pääsee pesuun ja sen jälkeen jotakin korjaustoimenpiteitä on suoritettava. En ole ihan vakuuttunut sopivatko nuo valkoiset paljettikukkaset muuten tummasävyiseen toppiin. Mitä mieltä sinä olet? Jätetäänkö valkoiset paljetit paikalleen vai vaihdetaanko tummempiin?

IN ENGLISH
Let’s continue with more photos that are toned by the golden hue of the sun. I found rather shining top with a real bargain price, but the quality isn’t exactly pristine anymore. At first I have to wash it and then it requires some repairs. I’m not totally convinced that those white sequins suit with other dark sequins. What do you think? Should I leave white sequins on or replace them with darker ones?


9 Comments

 1. tiiti says:

  musta nuo valkoiset kukat tekee paidasta jotenkin päiväkelpoisen, ilman niitä se olisi ehdottomasti iltahiippailuihin tarkoitettu! että molempi sopii, kunhan kiiltää :)

 2. Rhia says:

  tiiti: voinhan mä tietty vaihtaa vaan osan noista valkosista esim pastellinsävysiin niin että yleisilme säilyy vaaleana mutta kontrasti eioo ihan noin iso. Ja oikeassa oot, pääasia että kiiltää!

 3. Riite says:

  Vaihtoon vaan.

 4. Rhia says:

  Riite: harkitaan =)

 5. mur says:

  Itse heivaisin valkoiset paljetit samantein.

 6. Piaf says:

  Aika pähee!

  Minä saattaisin kokeilla jotain metalliväriä valkoisten tilalle – harakalle kun olen sukua :D

 7. Rhia says:

  mur: no sitä samaa eka ajattelin, mutta en tiiä nyt sitten…

  Piaf: oon etsiny tommosta paljettitoppia jo pidemmän aikaa mut ne on ollu aika hintavia laatuunsa nähden. Nyt kun tuo maksoi 2,5 € niin ei ollu enää paha vaikka on vähä korjattavaakin =)
  Metallinväriset paljetit… joo kuulostaa houkuttelevalle.

 8. Anja says:

  Kiinnitä toppiin joku systeemi, johon voi vaihtaa koristeen huivin, hatun, hameen, käsilaukun ym. väriin sopivaksi. Sinulta kun tuo väkertäminen käy mainiosti, niin teet useamman koristeen.

 9. Rhia says:

  Anja: hmm, jännä idea tuokin! Katsotaan mitä siitä tulee =D Ensin pitää korjata revenneet (tai pikemminkin tarkoituksella revityt) sivusaumat ja sitten käyn noiden kukkien kimppuun…

Comments are closed.