Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa


Muotiblogimaailmassa sitä
joskus tuntee itsensä vähän vanhaksi. Fyysiseltä iältään siis. Henkiseltä iältäni olen kuulemma lähempänä teini-ikäistä. (Kröhm-bullshit!) No enivei, olen jo pidempään lukenut erästä blogia jonka kirjoittaja kuvaa katumuotia. Hieman erilaista katumuotia. Niiden muodikkaiden ihmisten rinnalla minä olen ihan teinityttö. Vai mitä sanotte tästä.

Advanced style esittelee tyylikkäitä hopeahapsia. Täytyy sanoa että kyllä moni nuorempi jää kakkoseksi näille leideille ja herroille, sen verran varmaa tyylitietoutta löytyy. Tiedä sitten onko kyseessä iän tuoma varmuus omasta tyylistä, pettämätön muotisilmä vai luontainen lahjakkuus. Oli miten oli, arvostan!

Muistakaa myös osallistua Spots’n arvontaan Musta tuntuu-blogissa. Aikaa on sunnuntaihin.

— Evil Dressmaker recommends


IN ENGLISH
In the world of fashion blogs I sometimes feel abit old. Physical age I mean. My mental age is closer to teenager, I’ve been told. (Bullshit!) Anyway, I have been reading one streestyle-blog for a while now. A bit different streetstyle. Along those fashionable people l sure look like a teenager. Or what do you think about this.

Advanced style is about silver stylistas and I have to say that many younger people are left way behind. These stylish ladies and gents certainly have the sense of style. Don’t know if it’s certainty that comes with age, unbeatable eye for fashion or just natural talent. Either way, I appreciate.

7 Comments

 1. Toi on kiva sivusto, seurailen. Ihanaa että vanhanakin voi olla tyylikäs ja nayttävä!

 2. Noora says:

  Mäkin oon tota seuraillut. Huippua, että tollanen on olemassa :)

 3. NinaV says:

  Kiitos linkistä! Enää ei tunnu vanhalta olenkaan. :) Mä nautin aina ihan hirvittävästi kun näen kaupungilla persoonallisia ja kauniisti pukeutuvia vanhuksia. Alan aina miettimään heidän elämäänsä, nuoruuttaan, ammattiaan ja harrastuksiaan. Varsinkin ratikassa tuo on ihanaa kun ihmistä ehtii katsella pitkään.

 4. Bubble says:

  Mä oon kans seurannut jo vähän aikaa noita mummeleita ja pappoja tyylikkäissä puvuissaan. Ihanan erilaista tähän muuten niin pinnalliseen ja teinien valloittamaan muotiblogimaailmaan verrattuna!

 5. May says:

  Kiitos vinkistä.

 6. rosenatalie says:

  Ihana! Kiitos paljon linkkivinkistä!

 7. Rhia says:

  Fiona Timantti: no ihan totta, lohduttavaa tietää että eläkeläisenä ei ole pakko muuttua tuulipuku- tai virttynyt villapaita-kansaksi. Ja jotenkin on ihanaa nähdä myös miten erilaisia tyylejä noillakin ihmisillä on: rokimpaa, hipimpää ja ladylikempää =)

  Noora: nii on, harmi ettei tuollasia ole enempää =)

  NinaV: joo tuo blogi on parasta lääkettä ikäkriiseihin =) jotenkin se on hirveän herttaistakin että ikäihmiset jaksavat panostaa ulkonäköön ja tyyliin.

  bubble: joo, ihanan erilaista =) ja kun noista ihmisistä vielä monesti näkee miten onnellisia ne ovat. Sekin on kiva.

  May & rosenatalie: olkaa hyvät =) hyvän mielen linkkejä on kivaa antaa eteenpäin kun tietää että niistä muillekin voi tulla hymy huulille.

Comments are closed.