Oikeastaan kevät on aika paska / Actually spring pretty much sucks


Kun ei
jaksa niin ei jaksa. Kuvata niitä asuja siis. Tämä omituinen välitila, kun talvi kiskoo viimeisiä henkäyksiään ja kevät on vasta nupullaan, ottaa voimille. Sorasta notkuvat jalkakäytävät ja pölystä raskas ilma saavat masentuneeksi. Aurinkoisena päivänä tahtoisi ulos mutta ei voi sillä valo saa pään juilimaan ja hommiakin on tehtävä. Sisällä tietenkin. Niin ja tuo vanha vihollinen, siitepölyallergia on aloittanut taas jokakeväisen sotansa minua vastaan. ***EDIT – Lukekaa toki myös viimekeväinen paska-kitinä.***

Niin. Oikeastaan kevät on aika paska.

PS. Kirppispöytäni Hervannan kirppiksellä on alennettu -50% ja aikaa on vielä tiistai. Menkää pliis ostamaan se tyhjäksi ettei mun tarvitse kantaa kamaa enää takas kotiin.

Perjantain trikoorentous /
Jersey relaxation on friday


Lauantaina kukkapaita /
Flower shirt on saturday


Tiibettiläiset hopeakorvikset /
Tibetan silver earringsKevättakki kaivettu naftaliinista.
Nuo helman alta pilkottavat “karvat” ovat vain kaulahuivin hapsuja.
En siis kärsi vakavasta karvoituksen liikakasvusta. /

Spring coat finally in use.
Those “hairs” peeking under the coat hem are just my scarf fringes.
I don’t suffer from serious excess hair growth.


IN ENGLISH
When you are too tired, you are too tired. To take outfit photos I mean. This weird state inbetween, when winter is taking it’s last breaths and spring is only tiny bud, is taking it’s toll on me. Streets are full of gravel and air is heavy with dust and it is making me depressed. On a sunny day I’d love to go out but I can’t because bright light makes my head ache and I have things to do. Inside the house of course. And that old enemy of mine, pollen allergy has already started the annual war against me. ***EDIT – And do read also my shit-rant, posted last spring.***

Yes. Actually spring pretty much sucks.

4 Comments

 1. tiiti says:

  pretty much, kyllä. mää tahdon semmoisen seesteisen ja kirpeän mainoskevään ilman pölyä, koirankakkaa ja myrskytuulta!

 2. Rhia says:

  tiiti – ai hitto, unohdin sen koiranpaskan, mut joo taisin kitistä siitä jo viimekeväänä ni jääköön tällä erää. Myrskytuulenkin kestäis jos ei ois sitä kirottua pölyä!

 3. Midinetti says:

  allekirjoitan. mitään ei jaksa eikä mikään huvita. mä luulin että tää mölliolo johtuu vain unen / auringonvalon puutteesta, mutta hyväksyn ihan mukisematta selityksen, että kaikki johtuukin vain keväästä.

  kevät, mee kotio siitä perseilemästä.

 4. Rhia says:

  Midinetti: oon kuvitellu minäkin useamman viikon että oon tulossa kipeeksi kun jatkuvasti väsyttää ja nenä vuotaa. Sitten keksin selityksen: kevät.

Comments are closed.